Luca RASTRELLI | Pubblicazioni
Luca RASTRELLI Pubblicazioni
2004 | |
Articolo in rivista | |
Determination of carbendazim, thiabendazole and thiophanate-methyl in banana (Musa acuminata) samples imported to Italy FOOD CHEMISTRY. Vol. 87. Pag.383-386 ISSN:0308-8146. | |
Veneziano, A; Vacca, G; Arana, S; DE SIMONE, F; Rastrelli, Luca | |
Codice identificativo ISI: WOS:000221892700010 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-2442462423 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2004 | |
Articolo in rivista | |
Antioxidative Constituents from the Leaves of Hypericum styphelioides. JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 67. Pag.869-871 ISSN:0163-3864. | |
GAMIOTEA TURRO, D; CUESTA RUBIO, O; PRIETO GONZALEZ, S; DE SIMONE, F; Passi, S; Rastrelli, Luca | |
Codice identificativo ISI: WOS:000221804700022 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-2542565071 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2004 | |
Articolo in rivista | |
Phenolic constituents and antioxidant activity of Wendita calysina leaves (burrito), a folk Paraguayan tea JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 52. Pag.5863-5868 ISSN:0021-8561. | |
Piccinelli, ANNA LISA; Francesco De, Simone; Siro, Passi; Rastrelli, Luca | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/jf040100e Codice identificativo ISI: WOS:000223927900016 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-4644310826 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2004 | |
Articolo in rivista | |
Fatty Acid Pattern, Oxidation Product Development, and Antioxidant Loss in Muscle Tissue of Rainbow Trout and Dicentrarchus labrax during Growth. JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 52. Pag.2587-2592 ISSN:0021-8561. | |
Passi, S; Ricci, R; Cataudella, S; Ferrante, I; DE SIMONE, F; Rastrelli, Luca | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/jf030559t Codice identificativo ISI: WOS:000221135100027 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-2342624697 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
10210New lignans from the roots of Valeriana prionophylla with antioxidative and vasorelaxant activities
2004 | |
Articolo in rivista | |
New lignans from the roots of Valeriana prionophylla with antioxidative and vasorelaxant activities JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 67. Pag.1135-1140 ISSN:0163-3864. | |
Piccinelli, ANNA LISA; Swizly, Arana; Armando, Caceres; Roberta D'emmanuele di Villa, Bianca; Raffaella, Sorrentino; Rastrelli, Luca | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/np049879c Codice identificativo ISI: WOS:000222901000012 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-3242781551 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2004 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Food under microwave processing: dielectric behavior and effects on phenolic costituent. In: CHISA 2004 Prague CHISA Vol.1, Pag.1-9 | |
CHISA 2004 Praga (Rep. Ceca) agosto 2004 | |
Rastrelli, Luca; Piccinelli, ANNA LISA; F., DE SIMONE; Barba, Anna Angela; D'Amore, Matteo | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2004 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Variazione della componente fenolica durante il trattamento a microonde di vegetali. In: GRICU 2004Vol.I, Pag.455-458 ISBN:9788887030600 | |
GRICU 2004 Ischia -NA- Italy settembre 2004 | |
Barba, Anna Angela; D'Amore, Matteo; Piccinelli, ANNA LISA; Rastrelli, Luca | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |