Pubblicazioni

Luca RASTRELLI Pubblicazioni


2004
Articolo in rivista
Determination of carbendazim, thiabendazole and thiophanate-methyl in banana (Musa acuminata) samples imported to Italy
FOOD CHEMISTRY. Vol. 87. Pag.383-386
ISSN:0308-8146.
Veneziano, A; Vacca, G; Arana, S; DE SIMONE, F; Rastrelli, Luca
Codice identificativo ISI: WOS:000221892700010
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-2442462423
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2004
Articolo in rivista
Antioxidative Constituents from the Leaves of Hypericum styphelioides.
JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 67. Pag.869-871
ISSN:0163-3864.
GAMIOTEA TURRO, D; CUESTA RUBIO, O; PRIETO GONZALEZ, S; DE SIMONE, F; Passi, S; Rastrelli, Luca
Codice identificativo ISI: WOS:000221804700022
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-2542565071
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2004
Articolo in rivista
Phenolic constituents and antioxidant activity of Wendita calysina leaves (burrito), a folk Paraguayan tea
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 52. Pag.5863-5868
ISSN:0021-8561.
Piccinelli, ANNA LISA; Francesco De, Simone; Siro, Passi; Rastrelli, Luca
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/jf040100e
Codice identificativo ISI: WOS:000223927900016
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-4644310826
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2004
Articolo in rivista
Fatty Acid Pattern, Oxidation Product Development, and Antioxidant Loss in Muscle Tissue of Rainbow Trout and Dicentrarchus labrax during Growth.
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 52. Pag.2587-2592
ISSN:0021-8561.
Passi, S; Ricci, R; Cataudella, S; Ferrante, I; DE SIMONE, F; Rastrelli, Luca
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/jf030559t
Codice identificativo ISI: WOS:000221135100027
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-2342624697
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2004
Articolo in rivista
New lignans from the roots of Valeriana prionophylla with antioxidative and vasorelaxant activities
JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 67. Pag.1135-1140
ISSN:0163-3864.
Piccinelli, ANNA LISA; Swizly, Arana; Armando, Caceres; Roberta D'emmanuele di Villa, Bianca; Raffaella, Sorrentino; Rastrelli, Luca
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/np049879c
Codice identificativo ISI: WOS:000222901000012
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-3242781551
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2004
Contributo in Atti di convegno
Food under microwave processing: dielectric behavior and effects on phenolic costituent.
In: CHISA 2004 Prague CHISA Vol.1, Pag.1-9
CHISA 2004
Praga (Rep. Ceca) agosto 2004
Rastrelli, Luca; Piccinelli, ANNA LISA; F., DE SIMONE; Barba, Anna Angela; D'Amore, Matteo
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2004
Contributo in Atti di convegno
Variazione della componente fenolica durante il trattamento a microonde di vegetali.
In: GRICU 2004Vol.I, Pag.455-458
ISBN:9788887030600
GRICU 2004
Ischia -NA- Italy settembre 2004
Barba, Anna Angela; D'Amore, Matteo; Piccinelli, ANNA LISA; Rastrelli, Luca
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)