Luca RASTRELLI | Pubblicazioni
Luca RASTRELLI Pubblicazioni
2019 | |
Articolo in rivista | |
New sesquiterpenes from Asteriscus graveolens NATURAL PRODUCT RESEARCH. Pag.1-9 ISSN:1478-6419. | |
Achoub, H.; Mencherini, T.; Esposito, T.; Rastrelli, L.; Aquino, R.; Gazzerro, P.; Zaiter, L.; Benayache, F.; Benayache, S. | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1080/14786419.2019.1666390 Codice identificativo ISI: WOS:000487309900001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85073831731 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
Characterisation of nutraceutical compounds from different parts of particular species of Citrus sinensis âOvale Calabreseâ by UHPLC-UV-ESI-HRMS NATURAL PRODUCT RESEARCH. Vol. 33. Pag.244-251 ISSN:1478-6419. | |
Celano, Rita; Campone, Luca; Pagano, Imma; Carabetta, Sonia; Di Sanzo, Rosa; Rastrelli, Luca; Piccinelli, Anna Lisa; Russo, Mariateresa | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1080/14786419.2018.1443102 Codice identificativo ISI: WOS:000462546400014 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85042424558 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
High-resolution magic angle spinning nuclear magnetic resonance (HR-MAS-NMR) as quick and direct insight of almonds NATURAL PRODUCT RESEARCH. Pag.1-7-7 ISSN:1478-6419. | |
Salvo, Andrea; Rotondo, Archimede; Mangano, Valentina; Grimaldi, Manuela; Stillitano, Ilaria; D'Ursi, Anna Maria; Dugo, Giacomo; Rastrelli, Luca | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1080/14786419.2019.1576043 Codice identificativo ISI: WOS:000505134800011 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85077234305 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
Halimium halimifolium: From the Chemical and Functional Characterization to a Nutraceutical Ingredient Design PLANTA MEDICA. Vol. 11-12. Pag.1024-1033 ISSN:0032-0943. | |
Kerbab, Khawla; Sansone, Francesca; Zaiter, Lahcene; Esposito, Tiziana; Celano, Rita; Franceschelli, Silvia; Pecoraro, Michela; Benayache, Fadila; Rastrelli, Luca; Picerno, Patrizia; Aquino, Rita P; Mencherini, Teresa | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1055/a-0953-6007 Codice identificativo ISI: WOS:000479140800022 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85070641606 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
Plant origin authentication of Sonoran Desert propolis: an antiproliferative propolis from a semi-arid region NATURWISSENSCHAFTEN. Vol. 106. Pag.1-13 ISSN:0028-1042. | |
Alday, Efrain; Valencia, Dora; Garibay-Escobar, Adriana; Domínguez-Esquivel, Zaira; Piccinelli, Anna Lisa; Rastrelli, Luca; Monribot-Villanueva, Juan; Guerrero-Analco, José A; Robles-Zepeda, Ramón Enrique; Hernandez, Javier; Velazquez, Carlos | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s00114-019-1620-2 Codice identificativo ISI: WOS:000467697400003 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85065716024 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
Apoptosis induced by luteolin in breast cancer: Mechanistic and therapeutic perspectives PHYTOMEDICINE. Vol. 59. Pag.1-9 ISSN:0944-7113. | |
Ahmed, S.; Khan, H.; Fratantonio, D.; Hasan, M. M.; Sharifi, S.; Fathi, N.; Ullah, H.; Rastrelli, L. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.phymed.2019.152883 Codice identificativo ISI: WOS:000473048600021 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85064081976 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
Determination of selected pyrrolizidine alkaloids in honey by dispersive liquid-liquid microextraction and ultrahigh-performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 67. Pag.8689-8699 ISSN:0021-8561. | |
Celano, R.; Piccinelli, A. L.; Campone, L.; Russo, M.; Rastrelli, L. | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.jafc.9b02392 Codice identificativo ISI: WOS:000480498000030 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85070760248 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
Nigerian propolis: chemical composition, antioxidant activity and α-amylase and α-glucosidase inhibition NATURAL PRODUCT RESEARCH. Pag.1-5 ISSN:1478-6419. | |
Alaribe, C. S.; Esposito, T.; Sansone, F.; Sunday, A.; Pagano, I.; Piccinelli, A. L.; Celano, R.; Cuesta Rubio, O.; Coker, H. A.; Nabavi, S. M.; Rastrelli, L.; Picerno, P. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1080/14786419.2019.1682576 Codice identificativo ISI: WOS:000495157200001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85074833653 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
Computational study of natural compounds for the clearance of amyloid-beta: A potential therapeutic management strategy for Alzheimer’s disease MOLECULES. Vol. 24. Pag.1-11 ISSN:1420-3049. | |
Ahmad, S. S.; Khan, H.; Rizvi, S. M. D.; Ansari, S. A.; Ullah, R.; Rastrelli, L.; Mahmood, H. M.; Siddiqui, M. H. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/molecules24183233 Codice identificativo ISI: WOS:000488830500025 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85071777725 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
Aporphines and Alzheimer’s disease: Towards a medical approach facing the future CURRENT MEDICINAL CHEMISTRY. Vol. 26. Pag.3253-3259 ISSN:0929-8673. | |
Nabavi, S. M.; Uriarte, E.; Rastrelli, L.; Sobarzo-Sanchez, E. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.2174/0929867325666180514102933 Codice identificativo ISI: WOS:000484009600005 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85056889891 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
Ultrasound assisted dispersive liquid-liquid microextraction for fast and accurate analysis of chloramphenicol in honey FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. Vol. 115. Pag.572-579 ISSN:0963-9969. | |
Campone, Luca; Celano, Rita; Piccinelli, Anna Lisa; Pagano, Imma; Cicero, Nicola; Sanzo, Rosa Di; Carabetta, Sonia; Russo, Mariateresa; Rastrelli, Luca | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodres.2018.09.006 Codice identificativo ISI: WOS:000456758800068 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85053103423 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |