Pubblicazioni

Paola MONTORO Pubblicazioni


2019
Articolo in rivista
HR-LC-ESI-Orbitrap-MS based metabolite profiling of Prunus dulcis Mill. (Italian cultivars Toritto and Avola) husks and evaluation of antioxidant activity
PHYTOCHEMICAL ANALYSIS. Vol. 30. Pag.415-423
ISSN:0958-0344.
Bottone, Alfredo; Masullo, Milena; Montoro, Paola; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1002/pca.2824
Codice identificativo ISI: WOS:000469994300005
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85061600976
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2019
Articolo in rivista
First characterization of Pompia intrea candied fruit: The headspace chemical profile, polar extract composition and its biological activities
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. Vol. 120. Pag.620-630
ISSN:0963-9969.
Deiana, Monica; Montoro, Paola; Jerković, Igor; Atzeri, Angela; Marijanović, Zvonimir; Serreli, Gabriele; Piacente, Sonia; Tuberoso, Carlo Ignazio Giovanni
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodres.2018.11.016
Codice identificativo ISI: WOS:000467195400066
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85056448567
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2019
Articolo in rivista
Plant Specialized Metabolites in Hazelnut (Corylus avellana) Kernel and Byproducts: An Update on Chemistry, Biological Activity, and Analytical Aspects
PLANTA MEDICA. Vol. 85. Pag.840-855
ISSN:0032-0943.
Bottone, A.; Cerulli, A.; Durso, G.; Masullo, M.; Montoro, P.; Napolitano, A.; Piacente, S.
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1055/a-0947-5725
Codice identificativo ISI: WOS:000479140800005
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85070608467
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2019
Articolo in rivista
In depth LC-ESIMS n -guided phytochemical analysis of Ziziphus jujuba Mill. leaves
PHYTOCHEMISTRY. Vol. 159. Pag.148-158
ISSN:0031-9422.
Masullo, Milena; Cerulli, Antonietta; Montoro, Paola; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.phytochem.2018.12.014
Codice identificativo ISI: WOS:000458710000016
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85060018845
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2019
Articolo in rivista
HPTLC-PCA complementary to HRMS-PCA in the case study of arbutus unedo antioxidant phenolic profiling
FOODS. Vol. 8 (294). Pag.1-14
ISSN:2304-8158.
Maldini, MARIA TERESA; D'Urso, G.; Pagliuca, G.; Petretto, G. L.; Foddai, M.; Gallo, F. R.; Multari, G.; Caruso, D.; Montoro, P.; Pintore, G.
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods8080294
Codice identificativo ISI: WOS:000482954400066
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85070859634
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2019
Articolo in rivista
LC-ESI/LTQOrbitrap/MS based metabolomics in analysis of Myrtus communis leaves from Sardinia (Italy)
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS. Vol. 128. Pag.354-362
ISSN:0926-6690.
D'Urso, Gilda; Montoro, Paola; Lai, Carla; Piacente, Sonia; Sarais, Giorgia
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.indcrop.2018.11.022
Codice identificativo ISI: WOS:000456899400042
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85056771063
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)