Paola MONTORO | Pubblicazioni
Paola MONTORO Pubblicazioni
2023 | |
Articolo in rivista | |
Sustainable Extraction Methods Affect Metabolomics and Oxidative Stability of Myrtle Seed Oils Obtained from Myrtle Liqueur By-Products: An Electron Paramagnetic Resonance and Mass Spectrometry Approach ANTIOXIDANTS. Vol. 12. Pag.154-172 ISSN:2076-3921. | |
Fadda, Angela; Montoro, Paola; D'Urso, Gilda; Ravasio, Nicoletta; Zaccheria, Federica; Sanna, Daniele | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/antiox12010154 Codice identificativo ISI: WOS:000914414500001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85146824730 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2023 | |
Articolo in rivista | |
Effect of Apple Juice Enrichment with Selected Plant Materials: Focus on Bioactive Compounds and Antioxidant Activity FOODS. Vol. 12. Pag.105-122 ISSN:2304-8158. | |
Gil, Katarzyna Angelika; Wojdyło, Aneta; Nowicka, Paulina; Montoro, Paola; Tuberoso, Carlo Ignazio Giovanni | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods12010105 Codice identificativo ISI: WOS:000909324600001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85145850211 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2023 | |
Articolo in rivista | |
A Comparative UHPLC-Q-Trap-MS/MS-Based Metabolomics Analysis to Distinguish Foeniculum vulgare Cultivars' Antioxidant Extracts MOLECULES. Vol. 28. Pag.900-913 ISSN:1420-3049. | |
Crescenzi, Maria Assunta; D'Urso, Gilda; Piacente, Sonia; Montoro, Paola | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/molecules28020900 Codice identificativo ISI: WOS:000926533200001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85146640965 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2023 | |
Articolo in rivista | |
Metabolite Profiling, through LC-ESI/LTQOrbitrap/MS Analysis, of Antioxidant Extracts from Physalis alkekengi L ANTIOXIDANTS. Vol. 12. Pag.2101-2115 ISSN:2076-3921. | |
Crescenzi, Maria Assunta; Serreli, Gabriele; Deiana, Monica; Tuberoso, Carlo I. G.; Montoro, Paola; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/antiox12122101 Codice identificativo ISI: WOS:001132575400001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85180643292 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2023 | |
Articolo in rivista | |
Effects of White and Blue-Red Light on Growth and Metabolism of Basil Grown under Microcosm Conditions PLANTS. Vol. 12. Pag.1450-1465 ISSN:2223-7747. | |
D'Aquino, Luigi; Cozzolino, Rosaria; Nardone, Giovanni; Borelli, Gianni; Gambale, Emilia; Sighicelli, Maria; Menegoni, Patrizia; Modarelli, Giuseppe Carlo; Rimauro, Juri; Chianese, Elena; Nenna, Giuseppe; Fasolino, Tommaso; D'Urso, Gilda; Montoro, Paola | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/plants12071450 Codice identificativo ISI: WOS:000970035900001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85152944933 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2023 | |
Articolo in rivista | |
Metabolite Profiling for Typization of "Rucola della Piana del Sele" (PGI), Eruca sativa, through UHPLC-Q-Exactive-Orbitrap-MS/MS Analysis FOODS. Vol. 12. Pag.3384-3399 ISSN:2304-8158. | |
Crescenzi, Maria Assunta; Cerulli, Antonietta; Montoro, Paola; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods12183384 Codice identificativo ISI: WOS:001073658200001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85172458060 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2023 | |
Articolo in rivista | |
A validated LC-MS/MS method for quantitative determination of L-dopa in Fagioli di Sarconi beans (Phaseolus vulgaris L.) JOURNAL OF MASS SPECTROMETRY. Pag.4952-4959 ISSN:1096-9888. | |
Tesoro, Carmen; Lelario, Filomena; Ciriello, Rosanna; Bianco, Giuliana; Acquavia, Maria Assunta; Montoro, Paola; Crescenzi, Maria Assunta; Gregori, Emanuela; Dell'Agli, Mario; Piazza, Stefano; Guerrieri, Antonio; Di Capua, Angela | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1002/jms.4952 Codice identificativo ISI: WOS:001018703600001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85164349552 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |