Pubblicazioni

Francesca MALVANO Pubblicazioni


2024
Articolo in rivista
Evaluation of the Content of Minerals, B-Group Vitamins, Tocols, and Carotenoids in Raw and In-House Cooked Wild Edible Plants
FOODS. Vol. 13. Pag.472-483
ISSN:2304-8158.
Fratianni, Alessandra; Albanese, Donatella; Ianiri, Giuseppe; Vitone, Caroline; Malvano, Francesca; Avino, Pasquale; Panfili, Gianfranco
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods13030472
Codice identificativo ISI: 001160118900001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85184701290
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2024
Articolo in rivista
Vegan and sugar-substituted chocolates: assessing fatty acids, methylxanthines, minerals, volatiles and sensory profiles
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY. Vol. 250. Pag.2387-2403
ISSN:1438-2377.
Pollon, M.; Torregrossa, F.; Marconi, E.; Cinquanta, C.; Messia, C.; Malvano, F.; Mazza, F.; Planeta, D.; Corona, O.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s00217-024-04547-3
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85190497475
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2024
Articolo in rivista
A Comparative Study between Beeswax and Glycerol Monostearate for Food-Grade Oleogels
GELS. Vol. 10. Pag.1-15
ISSN:2310-2861.
Malvano, Francesca; Albanese, Donatella; Cinquanta, Luciano; Liparoti, Sara; Marra, Francesco
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/gels10040214
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2024
Articolo in rivista
Comparison of Multiple NIR Instruments for the Quantitative Evaluation of Grape Seed and Other Polyphenolic Extracts with High Chemical Similarities
FOODS. Vol. 13. Pag.1-25
ISSN:2304-8158.
Lukacs, Matyas; Vitalis, Flora; Bardos, Adrienn; Tormási, Judit; Bec, Krzysztof B.; Grabska, Justyna; Gillay, Zoltan; Tömösközi-Farkas, Rita A.; Abrankó, László; Albanese, Donatella; Malvano, Francesca; Huck And Zoltan Kovacs, Christianw.
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods13244164
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2024
Articolo in rivista
Design of a high protein, no added sugar pistachio spread using oleogel as fat replacer
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE. Vol. 198. Pag.1-9
ISSN:0023-6438.
Malvano, F.; Muccio, E.; Galgano, F.; Marra, F.; Albanese, D.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.lwt.2024.115993
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85188896542
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)