Pubblicazioni

Pierluigi MAZZEI Pubblicazioni


2012
Articolo in rivista
H-1 HRMAS-NMR metabolomic to assess quality and traceability of mozzarella cheese from Campania buffalo milk
FOOD CHEMISTRY. Vol. 132. Pag.1620-1627
ISSN:0308-8146.
Mazzei, P.; Piccolo, A.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2011.11.142
Codice identificativo ISI: WOS:000301022400069
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84856227877
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2012
Articolo in rivista
Quantitative Evaluation of Noncovalent Interactions between Glyphosate and Dissolved Humic Substances by NMR Spectroscopy
ENVIRONMENTAL SCIENCE & TECHNOLOGY. Vol. 46. Pag.5939-5946
ISSN:0013-936X.
Mazzei, P; Piccolo, A
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/es300265a
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84861855836
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2012
Articolo in rivista
Polyphasic Screening, Homopolysaccharide Composition, andViscoelastic Behavior of Wheat Sourdough from a Leuconostoc lactisand Lactobacillus curvatus Exopolysaccharide-Producing StarterCulture
APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY. Pag.2737-2747
ISSN:0099-2240.
Palomba, S.; Cavella, Silvana; Torrieri, Elena; Piccolo, Alessandro; Mazzei, Pierluigi; Blaiotta, Giuseppe; Ventorino, V.; Pepe, O.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1128/AEM.07302-11
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84861112757
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2012
Articolo in rivista
Molecular properties of a fermented manure preparation used as field spray in biodynamic agriculture
ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH INTERNATIONAL. Pag.4214-4225
ISSN:1614-7499.
Spaccini, R.; Mazzei, P.; Squartini, A.; Giannattasio, M.; Piccolo, A.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s11356-012-1022-x
Codice identificativo ISI: WOS:000309476600056
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84867102783
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)