Pubblicazioni

Pierluigi MAZZEI Pubblicazioni


2013
Articolo in rivista
Microbiological features and bioactivity of a fermented manure product (Preparation 500) used in biodynamic agriculture
JOURNAL OF MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY. Vol. 23. Pag.644-651
ISSN:1017-7825.
Giannattasio, M; Vendramin, E; Fornasier, F; Alberghini, S; Zanardo, M; Stellinf, ; Concheri, G; Stevanato, P; Ertani, A; Nardi, S; Rizzi, V; Piffanelli, P; Spaccini, R; Mazzei, P; Piccolo, A; Squartini, A.
Codice identificativo ISI: WOS:000319712400007
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84877332182
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2013
Articolo in rivista
Reduced activity of β-glucosidase resulting from host-guest interactions with dissolved fulvic acids as revealed by NMR spectroscopy
EUROPEAN JOURNAL OF SOIL SCIENCE. Vol. 64. Pag.508-515
ISSN:1351-0754.
Mazzei, P.; Piccolo, A.
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84880616829
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2013
Articolo in rivista
Metabolomic by 1H NMR Spectroscopy Differentiates “Fiano Di Avellino” White Wines Obtained with Different Yeast Strains
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 61. Pag.10816-10822
ISSN:0021-8561.
Mazzei, P.; Spaccini, R.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Piccolo, A.
Codice identificativo ISI: WOS:000330160900024
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84887665483
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2013
Articolo in rivista
Reduced activity of alkaline phosphatase due to host-guest interactions with humic superstructures
CHEMOSPHERE. Vol. 93. Pag.1972-1979
ISSN:0045-6535.
Mazzei, P.; Oschkinat, H.; Piccolo, A.
Codice identificativo ISI: WOS:000327109300041
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84886425857
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)