Pierluigi MAZZEI | Pubblicazioni
Pierluigi MAZZEI Pubblicazioni
2017 | |
Articolo in rivista | |
A molecular zoom into soil Humeome by a direct sequential chemical fractionation of soil SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT. Vol. 586. Pag.807-816-816 ISSN:0048-9697. | |
Drosos, Marios; Nebbioso, Antonio; Mazzei, Pierluigi; Vinci, Giovanni; Spaccini, Riccardo; Piccolo, Alessandro | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.scitotenv.2017.02.059 Codice identificativo ISI: WOS:000398758800077 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85012876512 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Articolo in rivista | |
Isolation and Characterization of Gramineae and Fabaceae Soda Lignins INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES. Vol. 18. Pag.1-17 ISSN:1422-0067. | |
Domínguez-Robles, Juan; Sánchez, Rafael; Espinosa, Eduardo; Savy, Davide; Mazzei, Pierluigi; Piccolo, Alessandro; Rodríguez, Alejandro | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/ijms18020327 Codice identificativo ISI: WOS:000395457700096 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85011968091 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Articolo in rivista | |
Effects of microbial bioeffectors and P amendementson P forms in a maize cropped soil as evaluated by 31P–NMRspectroscopy PLANT AND SOIL. Pag.1-18 ISSN:0032-079X. | |
Li, M; Cozzolino, V; Mazzei, P; Drosos, M; Monda, H; Hu, Z; Piccolo, A | |
Digital Object Identifier (DOI): DOI 10.1007/s11104-017-3405-8 Codice identificativo ISI: WOS:000434056500007 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85030316498 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Articolo in rivista | |
The mechanisms of humic substances selfassemblywith biological molecules: The casestudy of the prion protein PLOS ONE. Vol. 12. Pag.1-16 ISSN:1932-6203. | |
Giachin, G; Nepravishta, R; Mandaliti, W; Melino, S; Margon, A; Scaini, D; Mazzei, P; Piccolo, A; Legname, G; Paci, M; Leita, L | |
Digital Object Identifier (DOI): doi.org/10.1371/journal.pone.0188308 Codice identificativo ISI: WOS:000415987000043 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85034790201 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Articolo in rivista | |
The molecular properties of biochar carbon released in dilute acidic solution and its effects on maize seed germination SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT. Vol. 576. Pag.858-867-867 ISSN:0048-9697. | |
Sun, Jingling; Drosos, Marios; Mazzei, Pierluigi; Savy, Davide; Todisco, Daniele; Vinci, Giovanni; Pan, Genxing; Piccolo, Alessandro | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.scitotenv.2016.10.095 Codice identificativo ISI: WOS:000390964700081 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84994226453 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Articolo in rivista | |
HRMAS NMR spectroscopy applicationsin agriculture CHEMICAL AND BIOLOGICAL TECHNOLOGIES IN AGRICULTURE. Vol. 4. Pag.1-13 ISSN:2196-5641. | |
Mazzei, P; Piccolo, A | |
Digital Object Identifier (DOI): DOI 10.1186/s40538-017-0093-9 Codice identificativo ISI: WOS:000449145500001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85032745704 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Articolo in rivista | |
Molecular Characterization of Extracts from Biorefinery Wastes and Evaluation of Their Plant Biostimulation ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING. Vol. 5. Pag.9023-9031 ISSN:2168-0485. | |
Savy, Davide; Mazzei, Pierluigi; Drosos, Marios; Cozzolino, Vincenza; Lama, Licia; Piccolo, Alessandro | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acssuschemeng.7b01928 Codice identificativo ISI: WOS:000412382700060 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85030458554 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Articolo in rivista | |
OMDY: a new model of organic matter decomposition based on biomolecular content as assessed by 13C-CPMAS-NMR PLANT AND SOIL. Vol. 411. Pag.377-394 ISSN:0032-079X. | |
Incerti, Guido; Bonanomi, Giuliano; Giannino, Francesco; Carteni', Fabrizio; Spaccini, Riccardo; Mazzei, Pierluigi; Piccolo, Alessandro; Mazzoleni, Stefano | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s11104-016-3039-2 Codice identificativo ISI: WOS:000394142900027 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84984799786 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
NMR Applications in food analysis : Part B. In Analytical Chemistry - Developments, applications, and challenges in food analysis Pag.255-296 Locatelli M, Celia C. ISBN:978-1-53612-267-1 | |
Proietti, M; Capitani, D; Sobolev, A; Mannina, L; Mazzei, P; Piccolo, A; Et, Al | |
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85034970643 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Analytical Chemistry: Developments, Applications and Challenges in Food Analysis. In Analytical Chemistry: Developments, Applications and Challenges in Food Analysis Pag.1-389 USA Nova Science Publisher. ISBN:978-1-53612-267-1 | |
Mannina, Luisa; Sobolev, Anatoly; Capozzi, Francesco; Consonni, Roberto; Fanizzi, Paolo; Vito, Gallo; Luchinat, Claudio; Mazzei, Pierluigi; Piccolo, Alessandro; Proietti, Noemi; Randazzo, Antonio; Righi, Valeria; Capitani, Donatella | |
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85034983743 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Intact Food Analysis by Means ofHRMAS-NMR Spectroscopy. In G. A. Webb Modern Magnetic Resonance, 2nd edition Pag.1-16 Graham A. Webb. ISBN:978-3-319-28387-6 | |
Mazzei, P; Piccolo, A; Valentini, M | |
Digital Object Identifier (DOI): DOI 10.1007/978-3-319-28275-6_16-1 Codice identificativo SCOPUS: 2-S2.0-85054371538 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
NMR Methodologies in food analysis. In: Analytical Chemistry - Developments, applications, and challenges in food analysis.. In Analytical Chemistry - Developments, applications, and challenges in food analysis Pag.103-156 Locatelli M, Celia C. ISBN:978-1-53612-267-1 | |
Mannina, L; Sobolev, A; Proietti, M; Capitani, D; Mazzei, P; Piccolo, A; Et, Al | |
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85035015578 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
NMR APPLICATIONS IN FOOD ANALYSIS: PART A. In Mannina L. Sobolev A., Proietti M., Capitani D., Mazzei P., Piccolo A. et al. Analytical Chemistry - Developments, applications, and challenges in food analysis Pag.157-253 Locatelli M, Celia C. ISBN:978-1-53612-267-1 | |
Sobolev, A; Mannina, L; Proietti, M; Capitani, D; Mazzei, P; Piccolo, A; Et, Al | |
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85034950466 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |