Maria Giovanna CONFETTO | Pubblicazioni
Maria Giovanna CONFETTO Pubblicazioni
2010 | |
Articolo in rivista | |
The positive effects of ingredient branding reached by Tetra Pak Italy ESPERIENZE D'IMPRESA. Vol. 1. Pag.51-57 ISSN:1971-5293. | |
Confetto, Maria Giovanna; Siano, Alfonso; Palazzo, Maria | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2010 | |
Articolo in rivista | |
“Financial resources and corporate reputation: toward common management principles for managing corporate reputation” CORPORATE COMMUNICATIONS. Vol. Vol. 15, Issue 1. Pag.68-82 ISSN:1356-3289. | |
Siano, Alfonso; P. J., Kitchen; Confetto, Maria Giovanna | |
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-75649151356 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2010 | |
Articolo in rivista | |
“Marketing Strategies for Top Italian Museums: The Influence of Province Destination Competitiveness” THE INTERNATIONAL JOURNAL OF THE INCLUSIVE MUSEUM. Vol. Vol. 2, Issue 4. Pag.111-124 ISSN:1835-2014. | |
Siano, Alfonso; L., Eagle; Confetto, Maria Giovanna; Siglioccolo, Mario | |
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-80052505902 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2010 | |
Articolo in rivista | |
“Destination competitiveness and museum marketing strategies: An emerging issue in the Italian context” MUSEUM MANAGEMENT AND CURATORSHIP. Vol. Vol. 25, No. 3. Pag.259-276 ISSN:0964-7775. | |
Siano, Alfonso; L., Eagle; Confetto, Maria Giovanna; Siglioccolo, Mario | |
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-77955732082 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2010 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Corporate communication management: A framework based on decision making with reference to communication resources. In Aarhus School of Business 15th International Conference on Corporate and Marketing Communications Pag.34-53 Aarhus School of Business, Aarhus University. ISBN:9788778824233 | |
Siano, Alfonso; Vollero, Agostino; Confetto, Maria Giovanna; Siglioccolo, Mario | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2010 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
“Making Services More Tangible using Ingredient Branding Strategy”. In Jean-Claude Andreani, umberto Collesei 9th International Conference Marketing Trends Pag.1-20 Università Ca' Foscari, Venezia. ISBN:9782953281101 | |
Confetto, Maria Giovanna; P. J., Kitchen; Siano, Alfonso; Palazzo, Maria | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |