Pubblicazioni

Anna Angela BARBA Pubblicazioni


2022
Articolo in rivista
GRANI ANTICHI: LA DIFFUSIONE DELLE COLTIVAZIONI E IL MERCATO IN ITALIA
TECNOLOGIE ALIMENTARI. SISTEMI PER PRODURRE. Vol. 1. Pag.42-46
ISSN:1120-5334.
Cuoco, Alessia; Iannone, Marco; Cavallo, Rosario; D'Amore, Matteo; Barba, Anna Angela
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Impact of drying methods on the yield and chemistry of Origanum vulgare L. essential oil
SCIENTIFIC REPORTS. Vol. 12. Pag.3845-3845
ISSN:2045-2322.
Caputo, Lucia; Amato, Giuseppe; de Bartolomeis, Pietro; De Martino, Laura; Manna, Francesco; Nazzaro, Filomena; De Feo, Vincenzo; Barba, Anna Angela
Digital Object Identifier (DOI): 10.1038/s41598-022-07841-w
Codice identificativo ISI: WOS:000776266700118
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85126079508
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
A low-cost push-pull syringe pump for continuous flow applications
HARDWAREX. Vol. 11. Pag.1-16
ISSN:2468-0672.
Iannone, Marco; Caccavo, Diego; Barba, Anna Angela; Lamberti, Gaetano
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.ohx.2022.e00295
Codice identificativo ISI: WOS:000793472100007
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85126485889
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Postharvest Microwave Drying of Basil (Ocimum basilicum L.): The Influence of Treatments on the Quality of Dried Products
FOODS. Vol. 11. Pag.1029-1043
ISSN:2304-8158.
DE MARTINO, Laura; Caputo, Lucia; Amato, Giuseppe; Iannone, Marco; Barba, Anna Angela; DE FEO, Vincenzo
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods11071029
Codice identificativo ISI: WOS:000780782200001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85128079847
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
GRANI ANTICHI: IL RILANCIO DELLA BIODIVERSITÀ
TECNOLOGIE ALIMENTARI. SISTEMI PER PRODURRE. Vol. 2. Pag.48-54
ISSN:1120-5334.
Cuoco, Alessia; Iannone, Marco; Cavallo, Rosario; D'Amore, Matteo; Barba, Anna Angela
Versione online
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Contributo in Atti di convegno
Simil-microfluidic ethanol injection mixer for the continuous production of liposomes: laminar vs turbulent regime.
In: CHISA 2022 - 26th International Congress of Chemical and Process Engineering Pag.1-2
CHISA 2022 - 26th International Congress of Chemical and Process Engineering
Prague 21-25 August 2022
Caccavo, Diego; Della Vecchia, Marica; Lamberti, Gaetano; Barba, Anna Angela
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Contributo in Atti di convegno
Anionic hydrogels: equilibrium behaviour modelling.
In: CHISA 2022 - 26th International Congress of Chemical and Process Engineering Pag.1-2
CHISA 2022 - 26th International Congress of Chemical and Process Engineering
Prague 21-25 August 2022
DE PIANO, Raffaella; Caccavo, Diego; Barba, Anna Angela; Lamberti, Gaetano
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Size Correlations Analysis of Polymeric Solution Microdroplets by Ultrasonic Atomization.
In AA VV Research Developments in Science and Technology Pag.34-50 Hooghly, West Bengal, BP International.
ISBN:978-93-5547-549-7
Barba, Anna Angela; D'Amore, Matteo
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.9734/bpi/rdst/v9/2926B
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)