Pubblicazioni

Anna Angela BARBA Pubblicazioni


2023
Articolo in rivista
Impact of drug release in USP II and in-vitro stomach on pharmacokinetic: the case study of immediate-release carbamazepine tablets
CHEMICAL ENGINEERING SCIENCE. Vol. 267. Pag.1-12
ISSN:0009-2509.
Caccavo, Diego; Iannone, Marco; Angela BARBA, Anna; Lamberti, Gaetano
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.ces.2022.118371
Codice identificativo ISI: WOS:000895675400010
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85145821046
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Hydrogel: Ph Role on Polyelectrolyte Behaviour in Aqueous Media
CHEMICAL ENGINEERING TRANSACTIONS. Vol. 100. Pag.397-402
ISSN:2283-9216.
DE PIANO, Raffaella; Caccavo, Diego; Barba, Anna Angela; Lamberti, Gaetano
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3303/CET23100067
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85165642265
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Agarose Cryogels: Production Process Modeling and Structural Characterization
GELS. Vol. 9. Pag.1-18
ISSN:2310-2861.
Mancino, Raffaele; Caccavo, Diego; Barba, Anna Angela; Lamberti, Gaetano; Biasin, Alice; Cortesi, Angelo; Grassi, Gabriele; Grassi, Mario; Abrami, Michela
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/gels9090765
Codice identificativo ISI: WOS:001145321700001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85172281028
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
A New Productive Approach and Formulative Optimization for Curcumin Nanoliposomal Delivery Systems
PHARMACEUTICS. Vol. 15. Pag.1-18
ISSN:1999-4923.
De Piano, Raffaella; Caccavo, Diego; Lamberti, Gaetano; Remaut, Katrien; Seynaeve, Hanne; Barba, Anna Angela
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/pharmaceutics15030959
Codice identificativo ISI: WOS:000957526600001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85151381874
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Natural Food Resource Valorization by Microwave Technology: Purslane Stabilization by Dielectric Heating
FOODS. Vol. 12. Pag.4247-4247
ISSN:2304-8158.
Apicella, Marco; Amato, Giuseppe; de Bartolomeis, Pietro; Barba, Anna Angela; De Feo, Vincenzo
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods12234247
Codice identificativo ISI: WOS:001118978200001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85179341275
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Coaxial Injection Mixer for the Continuous Production of Nanoparticles
CHEMICAL ENGINEERING TRANSACTIONS. Vol. 100. Pag.301-306
ISSN:2283-9216.
Caccavo, Diego; Lamberti, Gaetano; Barba, Anna Angela
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3303/CET23100051
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85166073996
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)