Donatella ALBANESE | Publications
Donatella ALBANESE Publications
2004 | |
Articolo in rivista | |
Analisi della componente polifenolica e polifenolossidasica di differenti cultivar di vegetali per valutarne l’attitudine alla conservazione ITALUS HORTUS. Vol. 11. Pag.65-67 ISSN:1127-3496. | |
Albanese, Donatella; Celano, K; DI MATTEO, Marisa; Orilio, Paola | |
Show it in Product Database (IRIS) |
2004 | |
Articolo in rivista | |
Effects of drying temperatures on physico-chemical properties of dried and rehydrated chestnuts (Castanea sativa) FOOD CHEMISTRY. Vol. 88. Pag.583-590 ISSN:0308-8146. | |
Attanasio, Gerardina; Cinquanta, L; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2004.01.071 Codice identificativo ISI: WOS:000223385200013 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-3242697145 | |
Show it in Product Database (IRIS) |
2004 | |
Brevetto | |
Adsorbent for lenghtening the shelf life of food products EP04105815.7 | |
DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Crescitelli, A. | |
Show it in Product Database (IRIS) |
2004 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Shelf-life prediction in minimally processed potatoes. Pag.312-316 | |
IX International Congress on Engineering and Food (ICEF 9) Montpellier 7-11 marzo 2004 | |
Russo, Lucia; Albanese, Donatella; Cinquanta, L; Orilio, Paola; DI MATTEO, Marisa | |
Show it in Product Database (IRIS) |
2004 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Active packaging of fish products. Pag.124-128 | |
IX International Congress on Engineering and Food (ICEF 9) Montpellier 7-11 marzo 2004 | |
Albanese, Donatella; Cinquanta, L; DI MATTEO, Marisa | |
Show it in Product Database (IRIS) |
2004 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Experiments and modelling of chestnuts drying and rehydration. Pag.19-25 | |
IX International Congress on Engineering and Food (ICEF) Montpellier 7-11 marzo | |
Brucato, V; Albanese, Donatella; Attanasio, Gerardina; DI MATTEO, Marisa | |
Show it in Product Database (IRIS) |
2004 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Coating chocolate: characterization and stability prevision. Pag.1-6 | |
IX International Congress on Engineering and Food (ICEF 9) Montpellier 7-11 marzo 2004 | |
DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Russo, L; Cinquanta, L; DEL VAGLIO, M. | |
Show it in Product Database (IRIS) |
2004 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Prove di taglio su seppie durante la conservazione in imballaggi attivi. In VIII Convegno Nazionale della Società Italiana di reologia Pag.317-322 ISBN:8889283009 | |
Albanese, Donatella; Russo, Lucia; Cinquanta, L.; Poiana, M.; DI MATTEO, Marisa | |
Show it in Product Database (IRIS) |
2004 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Prove di flessione su asparagi IV gamma. In VIII Convegno Nazionale della Società Italiana di Reologia Pag.311-315 ISBN:8889283009 | |
Albanese, Donatella; Lanzara, S.; Russo, Lucia; DI MATTEO, Marisa | |
Show it in Product Database (IRIS) |
2004 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Processi di conservazione e trasformazione della mela annurca.. In ALBANESE D.; ALIOTTA G.; BUCCHERI M.; DI MATTEO M.; DI VAIO C.; DE FRANCISCIS E.; GRASSI G.; GRAUSO S.; INSERO O.; LIMONGELLI F.; MANNA G.; MAZZEO G.R.; RITIENI A.; ROSSI A.; SAGLIOCCO A.; TOSCO D. Mela Annurca Pag.77-85 PIEDIMONTE MATESE (CE) Imago Media. | |
DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella | |
Show it in Product Database (IRIS) |