Donatella ALBANESE | Pubblicazioni
Donatella ALBANESE Pubblicazioni
2024 | |
Articolo in rivista | |
Evaluation of the Content of Minerals, B-Group Vitamins, Tocols, and Carotenoids in Raw and In-House Cooked Wild Edible Plants FOODS. Vol. 13. Pag.472-483 ISSN:2304-8158. | |
Fratianni, Alessandra; Albanese, Donatella; Ianiri, Giuseppe; Vitone, Caroline; Malvano, Francesca; Avino, Pasquale; Panfili, Gianfranco | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods13030472 Codice identificativo ISI: 001160118900001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85184701290 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2024 | |
Articolo in rivista | |
Vegan and sugar-substituted chocolates: assessing physicochemical characteristics by NMR relaxometry, rheology, and DSC EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY. Vol. 250. Pag.1219-1228 ISSN:1438-2377. | |
Torregrossa, F.; Cinquanta, L.; Albanese, D.; Cuomo, F.; Librici, C.; Lo Meo, P.; Conte, P. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s00217-023-04457-w Codice identificativo ISI: WOS:001169577800001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85185490475 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2024 | |
Articolo in rivista | |
A Comparative Study between Beeswax and Glycerol Monostearate for Food-Grade Oleogels GELS. Vol. 10. Pag.1-15 ISSN:2310-2861. | |
Malvano, Francesca; Albanese, Donatella; Cinquanta, Luciano; Liparoti, Sara; Marra, Francesco | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/gels10040214 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2024 | |
Articolo in rivista | |
Design of a high protein, no added sugar pistachio spread using oleogel as fat replacer LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE. Vol. 198. Pag.1-9 ISSN:0023-6438. | |
Malvano, F.; Muccio, E.; Galgano, F.; Marra, F.; Albanese, D. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.lwt.2024.115993 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85188896542 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |