Anna Lisa PICCINELLI | Pubblicazioni
Anna Lisa PICCINELLI Pubblicazioni
2013 | |
Articolo in rivista | |
Chemical Composition and Antioxidant Activity of Algerian Propolis JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 61. Pag.5080-5088 ISSN:0021-8561. | |
Piccinelli, ANNA LISA; Mencherini, Teresa; Celano, Rita; Zina, Mouhoubi; Azeddine, Tamendjari; Aquino, Rita Patrizia; Rastrelli, Luca | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/jf400779w Codice identificativo ISI: WOS:000319856900014 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84878399131 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2013 | |
Articolo in rivista | |
Immunobiologic and Antiinflammatory Properties of a Bark Extract from Ampelozizyphus amazonicus Ducke BIOMED RESEARCH INTERNATIONAL. Vol. 2013. Pag.1-11 ISSN:2314-6133. | |
Ligia Maria Torres, Peçanha; Patricia Dias, Fernandes; Tatiana Jotha Mattos, Simen; Danilo Ribeiro de, Oliveira; Priscilla Vanessa, Finotelli; Marina Vieira Agostinho, Pereira; Fernanda Ferreira, Barboza; Thays da Silva, Almeida; Stephanie, Carvalhal; Anna PaolaTrindade Rocha, Pierucci; Gilda Guimarães, Leitão; Rastrelli, Luca; Piccinelli, ANNA LISA; Suzana Guimarães, Leitão | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1155/2013/451679 Codice identificativo ISI: WOS:000315878300001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84875476552 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2013 | |
Articolo in rivista | |
Biflavonoids, main constituents from Garcinia bakeriana leaves NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS. Vol. 9. Pag.1237-1240 ISSN:1934-578X. | |
Ahmed Al, Shagdari; Adonis Bello, Alarcón; Osmany Cuesta, Rubio; Piccinelli, ANNA LISA; Rastrelli, Luca | |
Versione online | |
Codice identificativo ISI: WOS:000326858000013 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84886866450 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2013 | |
Articolo in rivista | |
A fast and efficient HPLC-PDA–MS method for detection and identification of pyranochromanone acids in Calophyllum species JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS. Vol. 76. Pag.157-163 ISSN:0731-7085. | |
Piccinelli, ANNA LISA; Ahmad Oubada, Kabani; Lotti, Cinzia; Adonis Bello, Alarcon; Osmany Cuesta, Rubio; Rastrelli, Luca | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jpba.2012.12.028 Codice identificativo ISI: WOS:000315065500024 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84872475635 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2013 | |
Articolo in rivista | |
HPLC-PDA-MS and NMR characterization of a hydroalcoholic extract of Citrus aurantium L. var. amara peel with antiedematogenic activity JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 61. Pag.1686-1693 ISSN:0021-8561. | |
Mencherini, Teresa; Campone, Luca; Piccinelli, ANNA LISA; Milagros García, Mesa; Dulce María, Sánchez; Aquino, Rita Patrizia; Rastrelli, Luca | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/jf302815t Codice identificativo ISI: WOS:000315619000011 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84874615648 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2013 | |
Articolo in rivista | |
Development and Validation of a Method for the Determination of (E)-Resveratrol and Related Phenolic Compounds in Beverages Using Molecularly Imprinted Solid Phase Extraction JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 61. Pag.1640-1645 ISSN:0021-8561. | |
Euterpio, MARIA ANNA; Pagano, Imma; Piccinelli, ANNA LISA; Rastrelli, Luca; Crescenzi, Carlo | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/jf303251m Codice identificativo ISI: WOS:000315619000006 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84874641923 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2013 | |
Articolo in rivista | |
Rapid analysis of aflatoxin M1 in milk using dispersive liquid-liquid microextraction coupled with ultrahigh pressure liquid chromatography tandem mass spectrometry ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY. Vol. 405. Pag.8645-8652 ISSN:1618-2642. | |
Campone, Luca; Piccinelli, ANNA LISA; Celano, Rita; Mariateresa, Russo; Rastrelli, Luca | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s00216-013-7277-3 Codice identificativo ISI: WOS:000325114900025 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84885430477 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |