Giacomo PEPE | Pubblicazioni
Giacomo PEPE Pubblicazioni
2013 | |
Articolo in rivista | |
Ultra high performance liquid chromatography with ion-trap TOF-MS for the fast characterization of flavonoids in Citrus bergamia juice JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE. Vol. 36. Pag.3351-3355 ISSN:1615-9306. | |
Sommella, EDUARDO MARIA; Pepe, Giacomo; Pagano, Francesco; Gian Carlo, Tenore; Paola, Dugo; Michele, Manfra; Campiglia, Pietro | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1002/jssc.201300591 Codice identificativo ISI: WOS:000325482500007 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84885410370 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2013 | |
Articolo in rivista | |
Potential Anticarcinogenic Peptides from Bovine Milk JOURNAL OF AMINO ACIDS. Vol. 2013. Pag.1-7 ISSN:2090-0104. | |
Pepe, Giacomo; Gian Carlo, Tenore; Mastrocinque, Raffaella; Paola, Stusio; Campiglia, Pietro | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1155/2013/939804 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2013 | |
Articolo in rivista | |
Analysis of bovine milk caseins on organic monolithic columns: An integrated capillary liquid chromatography-high resolution mass spectrometry approach for the study of time-dependent casein degradation JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A. Vol. 1313. Pag.259-269 ISSN:0021-9673. | |
Giuseppe, Pierri; Dorina, Kotoni; Patrizia, Simone; Claudio, Villani; Pepe, Giacomo; Campiglia, Pietro; Paola, Dugo; Francesco, Gasparrini | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.chroma.2013.08.083 Codice identificativo ISI: WOS:000325673200025 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84884712535 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |