Pubblicazioni

Giacomo PEPE Pubblicazioni


2013
Articolo in rivista
Ultra high performance liquid chromatography with ion-trap TOF-MS for the fast characterization of flavonoids in Citrus bergamia juice
JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE. Vol. 36. Pag.3351-3355
ISSN:1615-9306.
Sommella, EDUARDO MARIA; Pepe, Giacomo; Pagano, Francesco; Gian Carlo, Tenore; Paola, Dugo; Michele, Manfra; Campiglia, Pietro
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1002/jssc.201300591
Codice identificativo ISI: WOS:000325482500007
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84885410370
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2013
Articolo in rivista
Potential Anticarcinogenic Peptides from Bovine Milk
JOURNAL OF AMINO ACIDS. Vol. 2013. Pag.1-7
ISSN:2090-0104.
Pepe, Giacomo; Gian Carlo, Tenore; Mastrocinque, Raffaella; Paola, Stusio; Campiglia, Pietro
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1155/2013/939804
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2013
Articolo in rivista
Analysis of bovine milk caseins on organic monolithic columns: An integrated capillary liquid chromatography-high resolution mass spectrometry approach for the study of time-dependent casein degradation
JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A. Vol. 1313. Pag.259-269
ISSN:0021-9673.
Giuseppe, Pierri; Dorina, Kotoni; Patrizia, Simone; Claudio, Villani; Pepe, Giacomo; Campiglia, Pietro; Paola, Dugo; Francesco, Gasparrini
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.chroma.2013.08.083
Codice identificativo ISI: WOS:000325673200025
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84884712535
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)