Pubblicazioni

ANTONIETTA CERULLI Pubblicazioni


2024
Articolo in rivista
Chemical Profile and Antioxidant and Tyrosinase Inhibitory Activity of Chamaemelum nobile L. Green Extracts
COSMETICS. Vol. 11. Pag.1-15
ISSN:2079-9284.
Polcaro, L. M.; Cerulli, A.; Montella, F.; Ciaglia, E.; Masullo, M.; Piacente, S.
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/cosmetics11030094
Codice identificativo ISI: WOS:001254939600001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85197170603
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2024
Articolo in rivista
Validation of the traditional antimicrobial use of the Iranian medicinal plant Thymus daenensis Celak through phytochemical characterization of its bioactive constituents
FITOTERAPIA. Vol. 176. Pag.1-8
ISSN:1873-6971.
Rahmani Samani, M.; Cerulli, A.; Fratianni, F.; Nazzaro, F.; Piacente, S.; Masullo, M.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.fitote.2024.106042
Codice identificativo ISI: WOS:001247418700001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85194201294
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2024
Articolo in rivista
Phytochemical investigation and evaluation of acaricidal activity of Ammi crinitum Guss. Against the two-spotted spider mite Tetranychus urticae Koch
CROP PROTECTION. Vol. 184. Pag.1-8
ISSN:0261-2194.
Vaglica, A.; Cerulli, A.; Piacente, S.; Bruno, M.; Badalamenti, N.; Pavela, R.; Maggi, F.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.cropro.2024.106791
Codice identificativo ISI: WOS:001258479800001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85196040690
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2024
Articolo in rivista
Health-Promoting Effects, Phytochemical Constituents and Molecular Genetic Profile of the Purple Carrot ‘Purple Sun’ (Daucus carota L.)
NUTRIENTS. Vol. 16. Pag.1-23
ISSN:2072-6643.
Maresca, V.; Capasso, L.; Rigano, D.; Stornaiuolo, M.; Sirignano, C.; Piacente, S.; Cerulli, A.; Marallo, N.; Basile, A.; Nebbioso, A.; Giordano, D.; Facchiano, A.; De Masi, L.; Bontempo, P.
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/nu16152505
Codice identificativo ISI: WOS:001287799700001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85200951470
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2024
Articolo in rivista
Corylus avellana cultivar “Tonda di Giffoni”, source of antioxidant diarylheptanoids: Biological evaluation and molecular docking analysis
JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS. Vol. 119. Pag.1-9
ISSN:1756-4646.
Cerulli, A.; De Vita, S.; Masullo, M.; Bove, C.; Bermejo Bescos, P.; Bifulco, G.; Piacente, S.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jff.2024.106309
Codice identificativo ISI: WOS:001325521900001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85196416875
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2024
Articolo in rivista
In-Depth LC-ESI/HRMS-Guided Phytochemical Analysis and Antioxidant Activity Analysis of Eco-Sustainable Extracts of Cynara cardunculus (Carciofo di Paestum PGI) Leaves
PLANTS. Vol. 13. Pag.1-14
ISSN:2223-7747.
Cerulli, A.; Cuozzo, R.; Melis, M. P.; Serreli, G.; Deiana, M.; Masullo, M.; Piacente, S.
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/plants13243591
Codice identificativo ISI: WOS:001383923200001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85213348431
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2024
Articolo in rivista
Spinacia oleracea L. Baby Leaves as a Source of Bioactive Principles: The Chemical Profiling of Eco-Sustainable Extracts by Using LC-ESI/HRMS- and 1H NMR-Based Metabolomics
FOODS. Vol. 13. Pag.1-19
ISSN:2304-8158.
Cerulli, A.; Polcaro, L. M.; Masullo, M.; Piacente, S.
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods13223699
Codice identificativo ISI: WOS:001366213500001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85210442024
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)