ANTONIETTA CERULLI | Pubblicazioni
ANTONIETTA CERULLI Pubblicazioni
2024 | |
Articolo in rivista | |
Chemical Profile and Antioxidant and Tyrosinase Inhibitory Activity of Chamaemelum nobile L. Green Extracts COSMETICS. Vol. 11. Pag.1-15 ISSN:2079-9284. | |
Polcaro, L. M.; Cerulli, A.; Montella, F.; Ciaglia, E.; Masullo, M.; Piacente, S. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/cosmetics11030094 Codice identificativo ISI: WOS:001254939600001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85197170603 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2023 | |
Articolo in rivista | |
Corylus avellana "Nocciola Piemonte": metabolomics focused on polar lipids and phenolic compounds in fresh and roasted hazelnuts FRONTIERS IN PLANT SCIENCE. Vol. 14. Pag.1-16 ISSN:1664-462X. | |
Cerulli, Antonietta; Napolitano, Assunta; Olas, Beata; Masullo, Milena; Piacente, Sonia | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3389/fpls.2023.1252196 Codice identificativo ISI: WOS:001093862500001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85174840305 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2023 | |
Articolo in rivista | |
Metabolite Profiling for Typization of "Rucola della Piana del Sele" (PGI), Eruca sativa, through UHPLC-Q-Exactive-Orbitrap-MS/MS Analysis FOODS. Vol. 12. Pag.3384-3399 ISSN:2304-8158. | |
Crescenzi, Maria Assunta; Cerulli, Antonietta; Montoro, Paola; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods12183384 Codice identificativo ISI: WOS:001073658200001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85172458060 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2023 | |
Articolo in rivista | |
Sicilian Populations of Capparis spinosa L. and Capparis orientalis Duhamel as Source of the Bioactive Flavonol Quercetin PLANTS. Vol. 12. Pag.1-9 ISSN:2223-7747. | |
Sgadari, Francesco; Cerulli, Antonietta; Schicchi, Rosario; Badalamenti, Natale; Bruno, Maurizio; Piacente, Sonia | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/plants12010197 Codice identificativo ISI: WOS:000908504600001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85145844976 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2023 | |
Articolo in rivista | |
Chemical characterization of four ancient white wine grapes (Vitis vinifera L.) from the Amalfi coast FOOD CHEMISTRY ADVANCES. Vol. 2. Pag.1-8 ISSN:2772-753X. | |
D'Amato, M.; Cerulli, A.; Errichiello, F.; Gambuti, A.; Moio, L.; Forino, M.; Piacente, S. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.focha.2023.100201 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85148476600 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2023 | |
Articolo in rivista | |
C21 and Triterpene Glycosides from Pericarp of Digitalis ciliata CHEMISTRY OF NATURAL COMPOUNDS. Vol. 59. Pag.309-312 ISSN:0009-3130. | |
Nebieridze, V. G.; Skhirtladze, A. V.; Benidze, M. M.; Kemertelidze, E. P.; Cerulli, A.; Piacente, S. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s10600-023-03982-0 Codice identificativo ISI: WOS:000996085100002 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85151433018 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
273925Anti-inflammatory Activity of Tanshinone-Related Diterpenes from Perovskia artemisioides Roots
2023 | |
Articolo in rivista | |
Anti-inflammatory Activity of Tanshinone-Related Diterpenes from Perovskia artemisioides Roots JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 86. Pag.812-821 ISSN:0163-3864. | |
Sadeghi, Zahra; Cerulli, Antonietta; Marzocco, Stefania; Moridi Farimani, Mahdi; Masullo, Milena; Piacente, Sonia | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.jnatprod.2c01004 Codice identificativo ISI: WOS:000971801400001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85152682233 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2023 | |
Articolo in rivista | |
LC-MS- and 1H NMR-Based Metabolomics to Highlight the Impact of Extraction Solvents on Chemical Profile and Antioxidant Activity of Daikon Sprouts (Raphanus sativus L.) ANTIOXIDANTS. Vol. 12. Pag.1-15 ISSN:2076-3921. | |
Cannavacciuolo, Ciro; Cerulli, Antonietta; Dirsch, Verena M; Heiss, Elke H; Masullo, Milena; Piacente, Sonia | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/antiox12081542 Codice identificativo ISI: WOS:001056198800001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85169155230 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Articolo in rivista | |
Corylus avellana: A Source of Diarylheptanoids With α-Glucosidase Inhibitory Activity Evaluated by in vitro and in silico Studies FRONTIERS IN PLANT SCIENCE. Vol. 13. Pag.805660-805660 ISSN:1664-462X. | |
Masullo, M.; Lauro, G.; Cerulli, A.; Bifulco, G.; Piacente, S. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3389/fpls.2022.805660 Codice identificativo ISI: WOS:000761603900001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85125374215 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Articolo in rivista | |
LC-MS-based metabolite profiling of aqueous extract of Pergularia tomentosa L. and its anti-hyperglycemic effect IRANIAN JOURNAL OF BASIC MEDICAL SCIENCES. Vol. 25. Pag.1433-1441 ISSN:2008-3866. | |
Hosseini, Seyed Hamzeh; Ezzati Ghadi, Fereshteh; Ramzani Ghara, Abdollah; Cerulli, Antonietta; Shakeri, Abolfazl; Piacente, Sonia | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.22038/IJBMS.2022.65646.14441 Codice identificativo ISI: WOS:000891264000004 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85143655834 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Articolo in rivista | |
Garcinia mangostana L. fruits and derived food supplements: Identification and quantitative determination of bioactive xanthones by NMR analysis JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS. Vol. 218. Pag.114835-114843 ISSN:0731-7085. | |
Masullo, Milena; Cerulli, Antonietta; Cannavacciuolo, Ciro; Kılınç, Hilal; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jpba.2022.114835 Codice identificativo ISI: WOS:000832936300012 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85131410289 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Articolo in rivista | |
Pro-Apoptotic and Pro-Autophagic Properties of Cardenolides from Aerial Parts of Pergularia tomentosa MOLECULES. Vol. 27. Pag.4874-4887 ISSN:1420-3049. | |
Martucciello, Stefania; Paolella, Gaetana; Romanelli, Antonio Massimiliano; Sposito, Silvia; Meola, Lucia; Cerulli, Antonietta; Masullo, Milena; Piacente, Sonia; Caputo, Ivana | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/molecules27154874 Codice identificativo ISI: WOS:000839953600001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85136342743 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Articolo in rivista | |
Salviolone from Salvia miltiorrhiza Roots Impairs Cell Cycle Progression, Colony Formation, and Metalloproteinase-2 Activity in A375 Melanoma Cells: Involvement of P21(Cip1/Waf1) Expression and STAT3 Phosphorylation INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES. Vol. 23. Pag.1121-1139 ISSN:1422-0067. | |
Zanrè, Valentina; Campagnari, Rachele; Cerulli, Antonietta; Masullo, Milena; Cardile, Alessia; Piacente, Sonia; Menegazzi, Marta | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/ijms23031121 Codice identificativo ISI: WOS:000754810300001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85122919755 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Articolo in rivista | |
Metabolite Profiling of "Green" Extracts of Cynara cardunculus subsp. scolymus, Cultivar "Carciofo di Paestum" PGI by 1H NMR and HRMS-Based Metabolomics MOLECULES. Vol. 27. Pag.3328-3343 ISSN:1420-3049. | |
Cerulli, Antonietta; Masullo, Milena; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/molecules27103328 Codice identificativo ISI: WOS:000803441200001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85131108494 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Articolo in rivista | |
Licorice (Glycyrrhiza glabra, G. uralensis, and G. inflata) and Their Constituents as Active Cosmeceutical Ingredients COSMETICS. Vol. 9. Pag.7-25 ISSN:2079-9284. | |
Cerulli, A; Masullo, M; Montoro, P; Piacente, S | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/cosmetics9010007 Codice identificativo ISI: WOS:000763399000001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85123738564 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
209504Pouteria lucuma pulp and skin: In depth chemical profile and evaluation of antioxidant activity
2021 | |
Articolo in rivista | |
Pouteria lucuma pulp and skin: In depth chemical profile and evaluation of antioxidant activity MOLECULES. Vol. 26, 5236. Pag.1-13 ISSN:1420-3049. | |
Masullo, M.; Cerulli, A.; Pizza, C.; Piacente, S. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/molecules26175236 Codice identificativo ISI: WOS:000694324100001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85114042734 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2021 | |
Articolo in rivista | |
Giffonins, Antioxidant Diarylheptanoids from Corylus avellana, and Their Ability to Prevent Oxidative Changes in Human Plasma Proteins JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 84. Pag.646-653 ISSN:0163-3864. | |
Masullo, M.; Lauro, G.; Cerulli, A.; Kontek, B.; Olas, B.; Bifulco, G.; Piacente, S.; Pizza, C. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.jnatprod.0c01251 Codice identificativo ISI: WOS:000635469000010 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85102048391 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2021 | |
Articolo in rivista | |
Antioxidant and antidiabetic effect of capparis decidua edgew (Forssk.) extract on liver and pancreas of streptozotocin-induced diabetic rats APPLIED BIOTECHNOLOGY REPORTS. Vol. 8. Pag.76-82 ISSN:2322-1186. | |
Ghara, A. R.; Ghadi, F. E.; Hossaini, S. H.; Piacente, S.; Cerulli, A.; Alizadeh, A.; Mirmahmoudi, R. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.30491/jabr.2020.222547.1194 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85105297100 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2021 | |
Articolo in rivista | |
Terpenoid Constituents of Perovskia artemisioides Aerial Parts with Inhibitory Effects on Bacterial Biofilm Growth JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 84. Pag.26-36 ISSN:0163-3864. | |
Sadeghi, Z.; Masullo, M.; Cerulli, A.; Nazzaro, F.; Farimani, M. M.; Piacente, S. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.jnatprod.0c00832 Codice identificativo ISI: WOS:000613247300004 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85100135673 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2021 | |
Articolo in rivista | |
Antioxidant and in vitro preliminary anti‐inflammatory activity of castanea sativa (Italian cultivar “marrone di roccadaspide” pgi) burs, leaves and chestnuts extracts and their metabolite profiles by lc‐esi/ltqorbitrap/ms/ms ANTIOXIDANTS. Vol. 10. Pag.1-22 ISSN:2076-3921. | |
Cerulli, A.; Napolitano, A.; Hosek, J.; Masullo, M.; Pizza, C.; Piacente, S. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/antiox10020278 Codice identificativo ISI: WOS:000622063300001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85100691989 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
245774Metabolite Profiling of Helichrysum italicum Derived Food Supplements by 1H-NMR-Based Metabolomics
2021 | |
Articolo in rivista | |
Metabolite Profiling of Helichrysum italicum Derived Food Supplements by 1H-NMR-Based Metabolomics MOLECULES. Vol. 26. Pag.6619-6630 ISSN:1420-3049. | |
Cerulli, Antonietta; Masullo, Milena; Piacente, Sonia | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/molecules26216619 Codice identificativo ISI: WOS:000720019600001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85118401289 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2020 | |
Articolo in rivista | |
Natural products targeting ER stress, and the functional link to mitochondria INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES. Vol. 21. Pag.1-12 ISSN:1661-6596. | |
Martucciello, S.; Masullo, M.; Cerulli, A.; Piacente, S. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/ijms21061905 Codice identificativo ISI: WOS:000529890200001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85081575408 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2020 | |
Articolo in rivista | |
Cardenolide-rich fraction of Pergularia tomentosa as a novel Antiangiogenic agent mainly targeting endothelial cell migration DARU. Vol. 28. Pag.533-543 ISSN:2008-2231. | |
Hosseini, Mahya; Ayyari, Mahdi; Meyfour, Anna; Piacente, Sonia; Cerulli, Antonietta; Crawford, Alexander; Pahlavan, Sara | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s40199-020-00356-7 Codice identificativo ISI: WOS:000545740100001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85087404184 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2020 | |
Articolo in rivista | |
Chestnut shells (Italian cultivar “Marrone di Roccadaspide” PGI): Antioxidant activity and chemical investigation with in depth LC-HRMS/MSn rationalization of tannins FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. Vol. 129. Pag.1-14 ISSN:0963-9969. | |
Cerulli, A.; Napolitano, A.; Masullo, M.; Hosek, J.; Pizza, C.; Piacente, S. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodres.2019.108787 Codice identificativo ISI: WOS:000517665500010 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85075854215 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2020 | |
Articolo in rivista | |
New Flavone Glycosides from Astragalus tanae Endemic to Georgia CHEMISTRY OF NATURAL COMPOUNDS. Vol. 56. Pag.70-74 ISSN:0009-3130. | |
Kavtaradze, N.; Alaniya, M.; Masullo, M.; Cerulli, A.; Piacente, S. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s10600-020-02946-y Codice identificativo ISI: WOS:000511078600003 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85079445976 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
Antiproliferative Cardenolides from the Aerial Parts of Pergularia tomentosa JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 82. Pag.74-79 ISSN:0163-3864. | |
Hosseini, Seyed Hamzeh; Masullo, Milena; Cerulli, Antonietta; Martucciello, Stefania; Ayyari, Mahdi; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.jnatprod.8b00630 Codice identificativo ISI: WOS:000457203000011 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85060060496 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
Plant Specialized Metabolites in Hazelnut (Corylus avellana) Kernel and Byproducts: An Update on Chemistry, Biological Activity, and Analytical Aspects PLANTA MEDICA. Vol. 85. Pag.840-855 ISSN:0032-0943. | |
Bottone, A.; Cerulli, A.; Durso, G.; Masullo, M.; Montoro, P.; Napolitano, A.; Piacente, S. | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1055/a-0947-5725 Codice identificativo ISI: WOS:000479140800005 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85070608467 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
In depth LC-ESIMS n -guided phytochemical analysis of Ziziphus jujuba Mill. leaves PHYTOCHEMISTRY. Vol. 159. Pag.148-158 ISSN:0031-9422. | |
Masullo, Milena; Cerulli, Antonietta; Montoro, Paola; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.phytochem.2018.12.014 Codice identificativo ISI: WOS:000458710000016 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85060018845 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2018 | |
Articolo in rivista | |
Metabolite profiling of “green” extracts of Corylus avellana leaves by 1H NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS. Vol. 160. Pag.168-178 ISSN:0731-7085. | |
Cerulli, Antonietta; Masullo, Milena; Montoro, Paola; Hošek, Jan; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jpba.2018.07.046 Codice identificativo ISI: WOS:000444661300020 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85051002640 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2018 | |
Articolo in rivista | |
Multi-class polar lipid profiling in fresh and roasted hazelnut (Corylus avellana cultivar “Tonda di Giffoni”) by LC-ESI/LTQOrbitrap/MS/MSn FOOD CHEMISTRY. Vol. 269. Pag.125-135 ISSN:0308-8146. | |
Napolitano, Assunta; Cerulli, Antonietta; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2018.06.121 Codice identificativo ISI: WOS:000441142100016 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85049334684 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2018 | |
Articolo in rivista | |
LC-ESI/LTQOrbitrap/MS/MSn analysis reveals diarylheptanoids and flavonol O-glycosides in fresh and roasted hazelnut (Corylus avellana cultivar “Tonda di Giffoni”) NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS. Vol. 13. Pag.1123-1126 ISSN:1934-578X. | |
Cerulli, Antonietta; Napolitano, Assunta; Masullo, Milena; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Codice identificativo ISI: WOS:000445296600008 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85053249194 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Articolo in rivista | |
LC-MS profiling highlights hazelnut (Nocciola di Giffoni PGI) shells as a byproduct rich in antioxidant phenolics FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. Vol. 101. Pag.180-187 ISSN:0963-9969. | |
Masullo, Milena; Cerulli, Antonietta; Mari, Angela; de Souza Santos, Carla Clisiane; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodres.2017.08.063 Codice identificativo ISI: WOS:000413385000020 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85028934017 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Articolo in rivista | |
Phenolic isomers from plantago catharinea leaves: Isolation, identification, quantification and in vitro antioxidant activity NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS. Vol. 12. Pag.409-412 ISSN:1934-578X. | |
De Souza Mesquita, Leonardo Mendes; Da Rocha, Claudia Quintino; Affonso, Luiz Henrique Lima; Cerulli, Antonietta; Piacente, Sonia; Tangerina, Marcelo Marucci Pereira; Martins, Maria Bernadete Gonçalves; Vilegas, Wagner | |
Versione online | |
Codice identificativo ISI: WOS:000398017400026 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85019134183 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Articolo in rivista | |
Phenolics from Castanea sativa leaves and their effects on UVB-induced damage NATURAL PRODUCT RESEARCH. Pag.1-6 ISSN:1478-6419. | |
Cerulli, Antonietta; Masullo, Milena; Mari, Angela; Balato, Anna; Filosa, Rosanna; Lembo, Serena; Napolitano, Assunta; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1080/14786419.2017.1331225 Codice identificativo ISI: WOS:000428274400007 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85019662971 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Articolo in rivista | |
Chemical constituents of the aerial parts of santolina chamaecyparissus and evaluation of their antioxidant activity NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS. Vol. 12. Pag.1605-1608 ISSN:1934-578X. | |
Labed, Fatiha; Masullo, Milena; Cerulli, Antonietta; Benayache, Fadila; Benayache, Samir; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Codice identificativo ISI: WOS:000412968500020 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85032349872 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Articolo in rivista | |
Cyclic Diarylheptanoids from Corylus avellana Green Leafy Covers: Determination of Their Absolute Configurations and Evaluation of Their Antioxidant and Antimicrobial Activities JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 80. Pag.1703-1713 ISSN:0163-3864. | |
Cerulli, Antonietta; Lauro, Gianluigi; Masullo, Milena; Cantone, Vincenza; Olas, Beata; Kontek, Bogdan; Nazzaro, Filomena; Bifulco, Giuseppe; Piacente, Sonia | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.jnatprod.6b00703 Codice identificativo ISI: WOS:000404322100001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85021162727 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Articolo in rivista | |
Isolation of antioxidant phenolics from Schinopsis brasiliensis based on a preliminary LC-MS profiling PHYTOCHEMISTRY. Vol. 140. Pag.45-51 ISSN:0031-9422. | |
Santos, Clisiane Carla de Souza; Masullo, Milena; Cerulli, Antonietta; Mari, Angela; Estevam, Charles Dos Santos; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.phytochem.2017.04.008 Codice identificativo ISI: WOS:000403993200004 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85018518771 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2016 | |
Articolo in rivista | |
Quali-quantitative analysis of the phenolic fraction of the flowers of Corylus avellana, source of the Italian PGI product "Nocciola di Giffoni": Isolation of antioxidant diarylheptanoids PHYTOCHEMISTRY. Vol. 130. Pag.273-281 ISSN:0031-9422. | |
Masullo, Milena; Mari, Angela; Cerulli, Antonietta; Bottone, Alfredo; Kontek, Bogdan; Olas, Beata; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.phytochem.2016.06.007 Codice identificativo ISI: WOS:000383302900027 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84977655053 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2015 | |
Articolo in rivista | |
Giffonins J-P, Highly Hydroxylated Cyclized Diarylheptanoids from the Leaves of Corylus avellana Cultivar "Tonda di Giffoni" JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 78 (12). Pag.2975-2982 ISSN:0163-3864. | |
Masullo, Milena; Cantone, Vincenza; Cerulli, Antonietta; Lauro, Gianluigi; Messano, Francesco; Russo, Gian Luigi; Pizza, Cosimo; Bifulco, Giuseppe; Piacente, Sonia | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.jnatprod.5b00695 Codice identificativo ISI: WOS:000367562600014 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84953308429 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2015 | |
Articolo in rivista | |
Giffonins A-I, antioxidant cyclized diarylheptanoids from the leaves of the hazelnut tree (corylus avellana), source of the italian PGI product "nocciola di Giffoni" JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 78. Pag.17-25 ISSN:0163-3864. | |
Masullo, Milena; Cerulli, Antonietta; Olas, Beata; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/np5004966 Codice identificativo ISI: WOS:000348617800004 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84921671694 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |