Pubblicazioni

ANTONIETTA CERULLI Pubblicazioni


2024
Articolo in rivista
Chemical Profile and Antioxidant and Tyrosinase Inhibitory Activity of Chamaemelum nobile L. Green Extracts
COSMETICS. Vol. 11. Pag.1-15
ISSN:2079-9284.
Polcaro, L. M.; Cerulli, A.; Montella, F.; Ciaglia, E.; Masullo, M.; Piacente, S.
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/cosmetics11030094
Codice identificativo ISI: WOS:001254939600001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85197170603
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Corylus avellana "Nocciola Piemonte": metabolomics focused on polar lipids and phenolic compounds in fresh and roasted hazelnuts
FRONTIERS IN PLANT SCIENCE. Vol. 14. Pag.1-16
ISSN:1664-462X.
Cerulli, Antonietta; Napolitano, Assunta; Olas, Beata; Masullo, Milena; Piacente, Sonia
Digital Object Identifier (DOI): 10.3389/fpls.2023.1252196
Codice identificativo ISI: WOS:001093862500001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85174840305
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Metabolite Profiling for Typization of "Rucola della Piana del Sele" (PGI), Eruca sativa, through UHPLC-Q-Exactive-Orbitrap-MS/MS Analysis
FOODS. Vol. 12. Pag.3384-3399
ISSN:2304-8158.
Crescenzi, Maria Assunta; Cerulli, Antonietta; Montoro, Paola; Piacente, Sonia
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods12183384
Codice identificativo ISI: WOS:001073658200001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85172458060
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Sicilian Populations of Capparis spinosa L. and Capparis orientalis Duhamel as Source of the Bioactive Flavonol Quercetin
PLANTS. Vol. 12. Pag.1-9
ISSN:2223-7747.
Sgadari, Francesco; Cerulli, Antonietta; Schicchi, Rosario; Badalamenti, Natale; Bruno, Maurizio; Piacente, Sonia
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/plants12010197
Codice identificativo ISI: WOS:000908504600001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85145844976
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Chemical characterization of four ancient white wine grapes (Vitis vinifera L.) from the Amalfi coast
FOOD CHEMISTRY ADVANCES. Vol. 2. Pag.1-8
ISSN:2772-753X.
D'Amato, M.; Cerulli, A.; Errichiello, F.; Gambuti, A.; Moio, L.; Forino, M.; Piacente, S.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.focha.2023.100201
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85148476600
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
C21 and Triterpene Glycosides from Pericarp of Digitalis ciliata
CHEMISTRY OF NATURAL COMPOUNDS. Vol. 59. Pag.309-312
ISSN:0009-3130.
Nebieridze, V. G.; Skhirtladze, A. V.; Benidze, M. M.; Kemertelidze, E. P.; Cerulli, A.; Piacente, S.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s10600-023-03982-0
Codice identificativo ISI: WOS:000996085100002
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85151433018
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Anti-inflammatory Activity of Tanshinone-Related Diterpenes from Perovskia artemisioides Roots
JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 86. Pag.812-821
ISSN:0163-3864.
Sadeghi, Zahra; Cerulli, Antonietta; Marzocco, Stefania; Moridi Farimani, Mahdi; Masullo, Milena; Piacente, Sonia
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.jnatprod.2c01004
Codice identificativo ISI: WOS:000971801400001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85152682233
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
LC-MS- and 1H NMR-Based Metabolomics to Highlight the Impact of Extraction Solvents on Chemical Profile and Antioxidant Activity of Daikon Sprouts (Raphanus sativus L.)
ANTIOXIDANTS. Vol. 12. Pag.1-15
ISSN:2076-3921.
Cannavacciuolo, Ciro; Cerulli, Antonietta; Dirsch, Verena M; Heiss, Elke H; Masullo, Milena; Piacente, Sonia
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/antiox12081542
Codice identificativo ISI: WOS:001056198800001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85169155230
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Corylus avellana: A Source of Diarylheptanoids With α-Glucosidase Inhibitory Activity Evaluated by in vitro and in silico Studies
FRONTIERS IN PLANT SCIENCE. Vol. 13. Pag.805660-805660
ISSN:1664-462X.
Masullo, M.; Lauro, G.; Cerulli, A.; Bifulco, G.; Piacente, S.
Digital Object Identifier (DOI): 10.3389/fpls.2022.805660
Codice identificativo ISI: WOS:000761603900001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85125374215
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
LC-MS-based metabolite profiling of aqueous extract of Pergularia tomentosa L. and its anti-hyperglycemic effect
IRANIAN JOURNAL OF BASIC MEDICAL SCIENCES. Vol. 25. Pag.1433-1441
ISSN:2008-3866.
Hosseini, Seyed Hamzeh; Ezzati Ghadi, Fereshteh; Ramzani Ghara, Abdollah; Cerulli, Antonietta; Shakeri, Abolfazl; Piacente, Sonia
Digital Object Identifier (DOI): 10.22038/IJBMS.2022.65646.14441
Codice identificativo ISI: WOS:000891264000004
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85143655834
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Garcinia mangostana L. fruits and derived food supplements: Identification and quantitative determination of bioactive xanthones by NMR analysis
JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS. Vol. 218. Pag.114835-114843
ISSN:0731-7085.
Masullo, Milena; Cerulli, Antonietta; Cannavacciuolo, Ciro; Kılınç, Hilal; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jpba.2022.114835
Codice identificativo ISI: WOS:000832936300012
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85131410289
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Pro-Apoptotic and Pro-Autophagic Properties of Cardenolides from Aerial Parts of Pergularia tomentosa
MOLECULES. Vol. 27. Pag.4874-4887
ISSN:1420-3049.
Martucciello, Stefania; Paolella, Gaetana; Romanelli, Antonio Massimiliano; Sposito, Silvia; Meola, Lucia; Cerulli, Antonietta; Masullo, Milena; Piacente, Sonia; Caputo, Ivana
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/molecules27154874
Codice identificativo ISI: WOS:000839953600001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85136342743
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Salviolone from Salvia miltiorrhiza Roots Impairs Cell Cycle Progression, Colony Formation, and Metalloproteinase-2 Activity in A375 Melanoma Cells: Involvement of P21(Cip1/Waf1) Expression and STAT3 Phosphorylation
INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES. Vol. 23. Pag.1121-1139
ISSN:1422-0067.
Zanrè, Valentina; Campagnari, Rachele; Cerulli, Antonietta; Masullo, Milena; Cardile, Alessia; Piacente, Sonia; Menegazzi, Marta
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/ijms23031121
Codice identificativo ISI: WOS:000754810300001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85122919755
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Metabolite Profiling of "Green" Extracts of Cynara cardunculus subsp. scolymus, Cultivar "Carciofo di Paestum" PGI by 1H NMR and HRMS-Based Metabolomics
MOLECULES. Vol. 27. Pag.3328-3343
ISSN:1420-3049.
Cerulli, Antonietta; Masullo, Milena; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/molecules27103328
Codice identificativo ISI: WOS:000803441200001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85131108494
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Licorice (Glycyrrhiza glabra, G. uralensis, and G. inflata) and Their Constituents as Active Cosmeceutical Ingredients
COSMETICS. Vol. 9. Pag.7-25
ISSN:2079-9284.
Cerulli, A; Masullo, M; Montoro, P; Piacente, S
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/cosmetics9010007
Codice identificativo ISI: WOS:000763399000001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85123738564
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2021
Articolo in rivista
Pouteria lucuma pulp and skin: In depth chemical profile and evaluation of antioxidant activity
MOLECULES. Vol. 26, 5236. Pag.1-13
ISSN:1420-3049.
Masullo, M.; Cerulli, A.; Pizza, C.; Piacente, S.
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/molecules26175236
Codice identificativo ISI: WOS:000694324100001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85114042734
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2021
Articolo in rivista
Giffonins, Antioxidant Diarylheptanoids from Corylus avellana, and Their Ability to Prevent Oxidative Changes in Human Plasma Proteins
JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 84. Pag.646-653
ISSN:0163-3864.
Masullo, M.; Lauro, G.; Cerulli, A.; Kontek, B.; Olas, B.; Bifulco, G.; Piacente, S.; Pizza, C.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.jnatprod.0c01251
Codice identificativo ISI: WOS:000635469000010
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85102048391
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2021
Articolo in rivista
Antioxidant and antidiabetic effect of capparis decidua edgew (Forssk.) extract on liver and pancreas of streptozotocin-induced diabetic rats
APPLIED BIOTECHNOLOGY REPORTS. Vol. 8. Pag.76-82
ISSN:2322-1186.
Ghara, A. R.; Ghadi, F. E.; Hossaini, S. H.; Piacente, S.; Cerulli, A.; Alizadeh, A.; Mirmahmoudi, R.
Digital Object Identifier (DOI): 10.30491/jabr.2020.222547.1194
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85105297100
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2021
Articolo in rivista
Terpenoid Constituents of Perovskia artemisioides Aerial Parts with Inhibitory Effects on Bacterial Biofilm Growth
JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 84. Pag.26-36
ISSN:0163-3864.
Sadeghi, Z.; Masullo, M.; Cerulli, A.; Nazzaro, F.; Farimani, M. M.; Piacente, S.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.jnatprod.0c00832
Codice identificativo ISI: WOS:000613247300004
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85100135673
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2021
Articolo in rivista
Antioxidant and in vitro preliminary anti‐inflammatory activity of castanea sativa (Italian cultivar “marrone di roccadaspide” pgi) burs, leaves and chestnuts extracts and their metabolite profiles by lc‐esi/ltqorbitrap/ms/ms
ANTIOXIDANTS. Vol. 10. Pag.1-22
ISSN:2076-3921.
Cerulli, A.; Napolitano, A.; Hosek, J.; Masullo, M.; Pizza, C.; Piacente, S.
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/antiox10020278
Codice identificativo ISI: WOS:000622063300001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85100691989
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2021
Articolo in rivista
Metabolite Profiling of Helichrysum italicum Derived Food Supplements by 1H-NMR-Based Metabolomics
MOLECULES. Vol. 26. Pag.6619-6630
ISSN:1420-3049.
Cerulli, Antonietta; Masullo, Milena; Piacente, Sonia
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/molecules26216619
Codice identificativo ISI: WOS:000720019600001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85118401289
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2020
Articolo in rivista
Natural products targeting ER stress, and the functional link to mitochondria
INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES. Vol. 21. Pag.1-12
ISSN:1661-6596.
Martucciello, S.; Masullo, M.; Cerulli, A.; Piacente, S.
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/ijms21061905
Codice identificativo ISI: WOS:000529890200001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85081575408
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2020
Articolo in rivista
Cardenolide-rich fraction of Pergularia tomentosa as a novel Antiangiogenic agent mainly targeting endothelial cell migration
DARU. Vol. 28. Pag.533-543
ISSN:2008-2231.
Hosseini, Mahya; Ayyari, Mahdi; Meyfour, Anna; Piacente, Sonia; Cerulli, Antonietta; Crawford, Alexander; Pahlavan, Sara
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s40199-020-00356-7
Codice identificativo ISI: WOS:000545740100001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85087404184
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2020
Articolo in rivista
Chestnut shells (Italian cultivar “Marrone di Roccadaspide” PGI): Antioxidant activity and chemical investigation with in depth LC-HRMS/MSn rationalization of tannins
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. Vol. 129. Pag.1-14
ISSN:0963-9969.
Cerulli, A.; Napolitano, A.; Masullo, M.; Hosek, J.; Pizza, C.; Piacente, S.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodres.2019.108787
Codice identificativo ISI: WOS:000517665500010
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85075854215
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2020
Articolo in rivista
New Flavone Glycosides from Astragalus tanae Endemic to Georgia
CHEMISTRY OF NATURAL COMPOUNDS. Vol. 56. Pag.70-74
ISSN:0009-3130.
Kavtaradze, N.; Alaniya, M.; Masullo, M.; Cerulli, A.; Piacente, S.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s10600-020-02946-y
Codice identificativo ISI: WOS:000511078600003
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85079445976
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2019
Articolo in rivista
Antiproliferative Cardenolides from the Aerial Parts of Pergularia tomentosa
JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 82. Pag.74-79
ISSN:0163-3864.
Hosseini, Seyed Hamzeh; Masullo, Milena; Cerulli, Antonietta; Martucciello, Stefania; Ayyari, Mahdi; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.jnatprod.8b00630
Codice identificativo ISI: WOS:000457203000011
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85060060496
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2019
Articolo in rivista
Plant Specialized Metabolites in Hazelnut (Corylus avellana) Kernel and Byproducts: An Update on Chemistry, Biological Activity, and Analytical Aspects
PLANTA MEDICA. Vol. 85. Pag.840-855
ISSN:0032-0943.
Bottone, A.; Cerulli, A.; Durso, G.; Masullo, M.; Montoro, P.; Napolitano, A.; Piacente, S.
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1055/a-0947-5725
Codice identificativo ISI: WOS:000479140800005
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85070608467
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2019
Articolo in rivista
In depth LC-ESIMS n -guided phytochemical analysis of Ziziphus jujuba Mill. leaves
PHYTOCHEMISTRY. Vol. 159. Pag.148-158
ISSN:0031-9422.
Masullo, Milena; Cerulli, Antonietta; Montoro, Paola; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.phytochem.2018.12.014
Codice identificativo ISI: WOS:000458710000016
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85060018845
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Articolo in rivista
Metabolite profiling of “green” extracts of Corylus avellana leaves by 1H NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis
JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS. Vol. 160. Pag.168-178
ISSN:0731-7085.
Cerulli, Antonietta; Masullo, Milena; Montoro, Paola; Hošek, Jan; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jpba.2018.07.046
Codice identificativo ISI: WOS:000444661300020
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85051002640
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Articolo in rivista
Multi-class polar lipid profiling in fresh and roasted hazelnut (Corylus avellana cultivar “Tonda di Giffoni”) by LC-ESI/LTQOrbitrap/MS/MSn
FOOD CHEMISTRY. Vol. 269. Pag.125-135
ISSN:0308-8146.
Napolitano, Assunta; Cerulli, Antonietta; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2018.06.121
Codice identificativo ISI: WOS:000441142100016
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85049334684
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Articolo in rivista
LC-ESI/LTQOrbitrap/MS/MSn analysis reveals diarylheptanoids and flavonol O-glycosides in fresh and roasted hazelnut (Corylus avellana cultivar “Tonda di Giffoni”)
NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS. Vol. 13. Pag.1123-1126
ISSN:1934-578X.
Cerulli, Antonietta; Napolitano, Assunta; Masullo, Milena; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia
Versione online
Codice identificativo ISI: WOS:000445296600008
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85053249194
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2017
Articolo in rivista
LC-MS profiling highlights hazelnut (Nocciola di Giffoni PGI) shells as a byproduct rich in antioxidant phenolics
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. Vol. 101. Pag.180-187
ISSN:0963-9969.
Masullo, Milena; Cerulli, Antonietta; Mari, Angela; de Souza Santos, Carla Clisiane; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodres.2017.08.063
Codice identificativo ISI: WOS:000413385000020
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85028934017
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2017
Articolo in rivista
Phenolic isomers from plantago catharinea leaves: Isolation, identification, quantification and in vitro antioxidant activity
NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS. Vol. 12. Pag.409-412
ISSN:1934-578X.
De Souza Mesquita, Leonardo Mendes; Da Rocha, Claudia Quintino; Affonso, Luiz Henrique Lima; Cerulli, Antonietta; Piacente, Sonia; Tangerina, Marcelo Marucci Pereira; Martins, Maria Bernadete Gonçalves; Vilegas, Wagner
Versione online
Codice identificativo ISI: WOS:000398017400026
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85019134183
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2017
Articolo in rivista
Phenolics from Castanea sativa leaves and their effects on UVB-induced damage
NATURAL PRODUCT RESEARCH. Pag.1-6
ISSN:1478-6419.
Cerulli, Antonietta; Masullo, Milena; Mari, Angela; Balato, Anna; Filosa, Rosanna; Lembo, Serena; Napolitano, Assunta; Piacente, Sonia
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1080/14786419.2017.1331225
Codice identificativo ISI: WOS:000428274400007
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85019662971
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2017
Articolo in rivista
Chemical constituents of the aerial parts of santolina chamaecyparissus and evaluation of their antioxidant activity
NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS. Vol. 12. Pag.1605-1608
ISSN:1934-578X.
Labed, Fatiha; Masullo, Milena; Cerulli, Antonietta; Benayache, Fadila; Benayache, Samir; Piacente, Sonia
Versione online
Codice identificativo ISI: WOS:000412968500020
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85032349872
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2017
Articolo in rivista
Cyclic Diarylheptanoids from Corylus avellana Green Leafy Covers: Determination of Their Absolute Configurations and Evaluation of Their Antioxidant and Antimicrobial Activities
JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 80. Pag.1703-1713
ISSN:0163-3864.
Cerulli, Antonietta; Lauro, Gianluigi; Masullo, Milena; Cantone, Vincenza; Olas, Beata; Kontek, Bogdan; Nazzaro, Filomena; Bifulco, Giuseppe; Piacente, Sonia
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.jnatprod.6b00703
Codice identificativo ISI: WOS:000404322100001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85021162727
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2017
Articolo in rivista
Isolation of antioxidant phenolics from Schinopsis brasiliensis based on a preliminary LC-MS profiling
PHYTOCHEMISTRY. Vol. 140. Pag.45-51
ISSN:0031-9422.
Santos, Clisiane Carla de Souza; Masullo, Milena; Cerulli, Antonietta; Mari, Angela; Estevam, Charles Dos Santos; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.phytochem.2017.04.008
Codice identificativo ISI: WOS:000403993200004
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85018518771
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2016
Articolo in rivista
Quali-quantitative analysis of the phenolic fraction of the flowers of Corylus avellana, source of the Italian PGI product "Nocciola di Giffoni": Isolation of antioxidant diarylheptanoids
PHYTOCHEMISTRY. Vol. 130. Pag.273-281
ISSN:0031-9422.
Masullo, Milena; Mari, Angela; Cerulli, Antonietta; Bottone, Alfredo; Kontek, Bogdan; Olas, Beata; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.phytochem.2016.06.007
Codice identificativo ISI: WOS:000383302900027
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84977655053
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2015
Articolo in rivista
Giffonins J-P, Highly Hydroxylated Cyclized Diarylheptanoids from the Leaves of Corylus avellana Cultivar "Tonda di Giffoni"
JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 78 (12). Pag.2975-2982
ISSN:0163-3864.
Masullo, Milena; Cantone, Vincenza; Cerulli, Antonietta; Lauro, Gianluigi; Messano, Francesco; Russo, Gian Luigi; Pizza, Cosimo; Bifulco, Giuseppe; Piacente, Sonia
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.jnatprod.5b00695
Codice identificativo ISI: WOS:000367562600014
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84953308429
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2015
Articolo in rivista
Giffonins A-I, antioxidant cyclized diarylheptanoids from the leaves of the hazelnut tree (corylus avellana), source of the italian PGI product "nocciola di Giffoni"
JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 78. Pag.17-25
ISSN:0163-3864.
Masullo, Milena; Cerulli, Antonietta; Olas, Beata; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/np5004966
Codice identificativo ISI: WOS:000348617800004
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84921671694
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)