Pubblicazioni

ANTONIETTA CERULLI Pubblicazioni


2023
Articolo in rivista
Metabolite Profiling for Typization of "Rucola della Piana del Sele" (PGI), Eruca sativa, through UHPLC-Q-Exactive-Orbitrap-MS/MS Analysis
FOODS. Vol. 12. Pag.3384-3399
ISSN:2304-8158.
Crescenzi, Maria Assunta; Cerulli, Antonietta; Montoro, Paola; Piacente, Sonia
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods12183384
Codice identificativo ISI: WOS:001073658200001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85172458060
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
LC-MS- and 1H NMR-Based Metabolomics to Highlight the Impact of Extraction Solvents on Chemical Profile and Antioxidant Activity of Daikon Sprouts (Raphanus sativus L.)
ANTIOXIDANTS. Vol. 12. Pag.1-15
ISSN:2076-3921.
Cannavacciuolo, Ciro; Cerulli, Antonietta; Dirsch, Verena M; Heiss, Elke H; Masullo, Milena; Piacente, Sonia
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/antiox12081542
Codice identificativo ISI: WOS:001056198800001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85169155230
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Anti-inflammatory Activity of Tanshinone-Related Diterpenes from Perovskia artemisioides Roots
JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS. Vol. 86. Pag.812-821
ISSN:0163-3864.
Sadeghi, Zahra; Cerulli, Antonietta; Marzocco, Stefania; Moridi Farimani, Mahdi; Masullo, Milena; Piacente, Sonia
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acs.jnatprod.2c01004
Codice identificativo ISI: WOS:000971801400001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85152682233
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Corylus avellana "Nocciola Piemonte": metabolomics focused on polar lipids and phenolic compounds in fresh and roasted hazelnuts
FRONTIERS IN PLANT SCIENCE. Vol. 14. Pag.1-16
ISSN:1664-462X.
Cerulli, Antonietta; Napolitano, Assunta; Olas, Beata; Masullo, Milena; Piacente, Sonia
Digital Object Identifier (DOI): 10.3389/fpls.2023.1252196
Codice identificativo ISI: WOS:001093862500001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85174840305
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Chemical characterization of four ancient white wine grapes (Vitis vinifera L.) from the Amalfi coast
FOOD CHEMISTRY ADVANCES. Vol. 2. Pag.1-8
ISSN:2772-753X.
D'Amato, M.; Cerulli, A.; Errichiello, F.; Gambuti, A.; Moio, L.; Forino, M.; Piacente, S.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.focha.2023.100201
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85148476600
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Sicilian Populations of Capparis spinosa L. and Capparis orientalis Duhamel as Source of the Bioactive Flavonol Quercetin
PLANTS. Vol. 12. Pag.1-9
ISSN:2223-7747.
Sgadari, Francesco; Cerulli, Antonietta; Schicchi, Rosario; Badalamenti, Natale; Bruno, Maurizio; Piacente, Sonia
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/plants12010197
Codice identificativo ISI: WOS:000908504600001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85145844976
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
C21 and Triterpene Glycosides from Pericarp of Digitalis ciliata
CHEMISTRY OF NATURAL COMPOUNDS. Vol. 59. Pag.309-312
ISSN:0009-3130.
Nebieridze, V. G.; Skhirtladze, A. V.; Benidze, M. M.; Kemertelidze, E. P.; Cerulli, A.; Piacente, S.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s10600-023-03982-0
Codice identificativo ISI: WOS:000996085100002
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85151433018
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)