ANTONIETTA CERULLI | Pubblicazioni
ANTONIETTA CERULLI Pubblicazioni
2018 | |
Articolo in rivista | |
LC-ESI/LTQOrbitrap/MS/MSn analysis reveals diarylheptanoids and flavonol O-glycosides in fresh and roasted hazelnut (Corylus avellana cultivar “Tonda di Giffoni”) NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS. Vol. 13. Pag.1123-1126 ISSN:1934-578X. | |
Cerulli, Antonietta; Napolitano, Assunta; Masullo, Milena; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Codice identificativo ISI: WOS:000445296600008 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85053249194 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2018 | |
Articolo in rivista | |
Metabolite profiling of “green” extracts of Corylus avellana leaves by 1H NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS. Vol. 160. Pag.168-178 ISSN:0731-7085. | |
Cerulli, Antonietta; Masullo, Milena; Montoro, Paola; Hošek, Jan; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jpba.2018.07.046 Codice identificativo ISI: WOS:000444661300020 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85051002640 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2018 | |
Articolo in rivista | |
Multi-class polar lipid profiling in fresh and roasted hazelnut (Corylus avellana cultivar “Tonda di Giffoni”) by LC-ESI/LTQOrbitrap/MS/MSn FOOD CHEMISTRY. Vol. 269. Pag.125-135 ISSN:0308-8146. | |
Napolitano, Assunta; Cerulli, Antonietta; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2018.06.121 Codice identificativo ISI: WOS:000441142100016 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85049334684 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |