Pubblicazioni

ANTONIETTA CERULLI Pubblicazioni


2018
Articolo in rivista
LC-ESI/LTQOrbitrap/MS/MSn analysis reveals diarylheptanoids and flavonol O-glycosides in fresh and roasted hazelnut (Corylus avellana cultivar “Tonda di Giffoni”)
NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS. Vol. 13. Pag.1123-1126
ISSN:1934-578X.
Cerulli, Antonietta; Napolitano, Assunta; Masullo, Milena; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia
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Codice identificativo ISI: WOS:000445296600008
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85053249194
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2018
Articolo in rivista
Metabolite profiling of “green” extracts of Corylus avellana leaves by 1H NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis
JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS. Vol. 160. Pag.168-178
ISSN:0731-7085.
Cerulli, Antonietta; Masullo, Milena; Montoro, Paola; Hošek, Jan; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jpba.2018.07.046
Codice identificativo ISI: WOS:000444661300020
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85051002640
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2018
Articolo in rivista
Multi-class polar lipid profiling in fresh and roasted hazelnut (Corylus avellana cultivar “Tonda di Giffoni”) by LC-ESI/LTQOrbitrap/MS/MSn
FOOD CHEMISTRY. Vol. 269. Pag.125-135
ISSN:0308-8146.
Napolitano, Assunta; Cerulli, Antonietta; Pizza, Cosimo; Piacente, Sonia
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2018.06.121
Codice identificativo ISI: WOS:000441142100016
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85049334684
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