Pubblicazioni

Gennaro CUCCURULLO Pubblicazioni


2007
Articolo in rivista
A procedure to achieve fine control in MW processing of foods
INFRARED PHYSICS & TECHNOLOGY. Vol. 49. Pag.292-296
ISSN:1350-4495.
Cuccurullo, Gennaro; Cinquanta, L; Sorrentino, G.
Codice identificativo ISI: WOS:000244217500025
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-33845986756
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2007
Contributo in Atti di convegno
Microwave drying of aubergine (Solanum Melongena) slices:kinetic and quality changes. Pag.97-97
Effost
Lisbona
M., Farina; Albanese, Donatella; L., Cinquanta; Cuccurullo, Gennaro; DI MATTEO, Marisa
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2007
Contributo in Atti di convegno
Microwave drying of aubergine (Solanum Melongena) slices: kinetic and quality changes.
In: Food-New Option for the Industry-EFFoST/EHEDG Joint Conference ; Pratical application of research results Pag.97-97

Lisbona 14-16 november 2007
Farina, M.; Albanese, Donatella; Cinquanta, L.; Cuccurullo, Gennaro; DI MATTEO, Marisa
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2007
Contributo in Atti di convegno
Effectiveness of microwave pasteurization on model liquidsolution.
In: Atti 62° Congresso Nazionale ATI Pag.101-106
62° Congresso Nazionale ATI
Salerno 11-14 Settembre 2007
Cuccurullo, Gennaro; L., Cinquanta; M., Farina; M., DI MATTEO
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)