Pubblicazioni

Gennaro CUCCURULLO Pubblicazioni


2012
Articolo in rivista
Infrared thermography assisted control for apples microwave drying
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. Vol. 112. Pag.319-325
ISSN:0260-8774.
Cuccurullo, Gennaro; Giordano, Laura; Albanese, Donatella; Cinquanta, L; DI MATTEO, Marisa
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jfoodeng.2012.05.003
Codice identificativo ISI: WOS:000306779400010
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84862687361
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2012
Contributo in Atti di convegno
An Analytical Solution for Heat partition in a pin-on-disc frictional device.
In: Procs. Of the 30th UIT Heat Transfer Conference S.Lazzari ed E.Rossi Di Schio Pag.31-35
ISBN:9788874885091
30th UIT Heat Transfer Conference
bologna 25-27 giugno 2012
Cuccurullo, Gennaro; Spingi, Vito; DI GIUDA, Roberta
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2012
Contributo in Atti di convegno
IR thermography assisted control for apples microwave drying.
In: Procs. 11th Quantitative InfraRed Thermography napoli Gennaro Cardone Vol.QIRT-2012-381, Pag.1-7
ISBN:9788890648441
11th Quantitative InfraRed Thermography
napoli 11-14 giugno 2012
Cuccurullo, Gennaro; Giordano, Laura; Albanese, Donatella
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2012
Contributo in Atti di convegno
Thermal effects in dry sliding contacts.
In: Procs. 11th Quantitative InfraRed Thermography napoli Gennaro Cardone Vol.QIRT-2012-380, Pag.1-6
ISBN:9788890648441
11th Quantitative InfraRed Thermography
napoli 11-14 giugno 2012
Cuccurullo, Gennaro; Spingi, Vito; DI GIUDA, Roberta
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2012
Contributo in Atti di convegno
A numerical-analytical solution for continuous flow microwave heating of liquids in laminar motion.
In: Procs. Of the 30th UIT Heat Transfer Conference edito da S.Lazzari ed E.Rossi Di Schio Pag.25-30
ISBN:9788874885091
30th UIT Heat Transfer Conference
bologna 25-27 giugno 2012
Cuccurullo, Gennaro; Giordano, Laura; Spingi, Vito; D'Agostino, Francesco; Migliozzi, Massimo
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)