Pubblicazioni

Francesco MARRA Pubblicazioni


2016
Articolo in rivista
Virtualization of processes in food engineering
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. Vol. 176. Pag.1-1
ISSN:0260-8774.
Marra, Francesco
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jfoodeng.2016.01.021
Codice identificativo ISI: WOS:000370457600001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85000783180
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2016
Articolo in rivista
Gastrointestinal behavior and ADME phenomena: II. In silico simulation
JOURNAL OF DRUG DELIVERY SCIENCE AND TECHNOLOGY. Vol. 35. Pag.165-171
ISSN:1773-2247.
Lamberti, Gaetano; Cascone, Sara; Marra, Francesco; Titomanlio, Giuseppe; D'Amore, Matteo; Barba, Anna Angela
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jddst.2016.06.014
Codice identificativo ISI: WOS:000385598600020
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84977272113
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2016
Articolo in rivista
Computer simulation of radio-frequency heating applied to block-shaped foods: Analysis on the role of geometrical parameters
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING. Vol. 98. Pag.310-319
ISSN:0960-3085.
Uyar, R.; Erdogdu, F.; Sarghini, F.; Marra, Francesco
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.fbp.2016.02.009
Codice identificativo ISI: WOS:000374810200032
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84960410786
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2016
Articolo in rivista
Computational modelling of the impact of polystyrene containers on radio frequency heating uniformity improvement for dried soybeans
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES. Vol. 33. Pag.365-380
ISSN:1466-8564.
Huang, Zhi; Zhang, Bo; Marra, Francesco; Wang, Shaojin
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.ifset.2015.11.022
Codice identificativo ISI: WOS:000372383000042
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84953205222
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2016
Articolo in rivista
Gastrointestinal behavior and ADME phenomena: I. In vitro simulation
JOURNAL OF DRUG DELIVERY SCIENCE AND TECHNOLOGY. Vol. 35. Pag.272-283
ISSN:1773-2247.
Cascone, Sara; Lamberti, Gaetano; Marra, Francesco; Titomanlio, Giuseppe; D'Amore, Matteo; Barba, Anna Angela
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jddst.2016.08.002
Codice identificativo ISI: WOS:000385598600032
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84982293397
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2016
Articolo in rivista
A novel strategy for improving radio frequency heating uniformity of dry food products using computational modeling
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES. Vol. 34. Pag.100-111
ISSN:1466-8564.
Huang, Zhi; Marra, Francesco; Wang, Shaojin
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.ifset.2016.01.005
Codice identificativo ISI: WOS:000375814400012
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84964432646
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)