Pubblicazioni

Francesco MARRA Pubblicazioni


2019
Articolo in rivista
Evaluation of carotenoids and furosine content in air dried carrots and parsnips pre-treated with pulsed electric field (PEF)
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY. Vol. 245. Pag.2529-2537
ISSN:1438-2377.
Fratianni, A.; Niro, S.; Messia, M. C.; Panfili, G.; Marra, F.; Cinquanta, L.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s00217-019-03367-0
Codice identificativo ISI: WOS:000500994100017
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85073596377
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2019
Articolo in rivista
Intensification of Low-Temperature Drying of Mushroom by Means of Power Ultrasound: Effects on Drying Kinetics and Quality Parameters
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY. Vol. 12. Pag.839-851
ISSN:1935-5130.
Vallespir, Francisca; Crescenzo, Laura; Rodríguez, Óscar; Marra, Francesco; SIMAL FLORINDO, Susana
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s11947-019-02263-5
Codice identificativo ISI: WOS:000464840600011
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85063037640
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)