Francesco MARRA | Pubblicazioni
Francesco MARRA Pubblicazioni
2014 | |
Articolo in rivista | |
Modelling Passive Modified Atmosphere Packaging of Strawberries: Numerical Analysis and Model Validation INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL. Vol. 21. Pag.507-515 ISSN:1985-4668. | |
Barrios, S.; Lema, P.; Marra, Francesco | |
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84896985965 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2014 | |
Articolo in rivista | |
The influence of compositional changes in reconstituted potato flakes on thermal and dielectric properties and temperatures following microwave heating JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. Vol. 124. Pag.133-142 ISSN:0260-8774. | |
J. G., Lyng; J. M., Arimi; M., Scully; Marra, Francesco | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jfoodeng.2013.09.032 Codice identificativo ISI: WOS:000328181300017 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84887115645 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2014 | |
Articolo in rivista | |
ATR Copolymerization of Styrene with 2-Vinylfuran: An Entry to Functional Styrenic Polymers MACROMOLECULES. Vol. 47 (20). Pag.7129-7137 ISSN:0024-9297. | |
Sheila Ortega, Sánchez; Marra, Francesco; Angela, Dibenedetto; Michele, Aresta; Grassi, Alfonso | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/ma501431u Codice identificativo ISI: WOS:000343949500015 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84908298989 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2014 | |
Articolo in rivista | |
Mathematical Model of Solid Food Pasteurization by Ohmic Heating: Influence of Process Parameters - 236437 THE SCIENTIFIC WORLD JOURNAL. Vol. 2014. Pag.236437-236437 ISSN:1537-744X. | |
Marra, Francesco | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1155/2014/236437 Codice identificativo ISI: WOS:000330688300001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84893844268 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2014 | |
Articolo in rivista | |
Effect of load volume on power absorption and temperature evolution during radio-frequency heating of meat cubes: A computational study FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING. Vol. 22. Pag.243-251 ISSN:0960-3085. | |
Uyar, Rahmi; Erdogdu, Ferruh; Marra, Francesco | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.fbp.2013.12.005 Codice identificativo ISI: WOS:000340338400001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84903750881 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2014 | |
Articolo in rivista | |
Microwave Assisted Drying of Banana: Effects on ReducingSugars and Polyphenols Contents CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES. Vol. 32. Pag.369-375 ISSN:1212-1800. | |
Barba, Anna Angela; D'Amore, Matteo; Monica, Rispoli; Marra, Francesco; Lamberti, Gaetano | |
Codice identificativo ISI: WOS:000341061500009 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84940252921 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |