Francesco MARRA | Pubblicazioni
Francesco MARRA Pubblicazioni
2019 | |
Articolo in rivista | |
Evaluation of carotenoids and furosine content in air dried carrots and parsnips pre-treated with pulsed electric field (PEF) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY. Vol. 245. Pag.2529-2537 ISSN:1438-2377. | |
Fratianni, A.; Niro, S.; Messia, M. C.; Panfili, G.; Marra, F.; Cinquanta, L. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s00217-019-03367-0 Codice identificativo ISI: WOS:000500994100017 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85073596377 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Articolo in rivista | |
Intensification of Low-Temperature Drying of Mushroom by Means of Power Ultrasound: Effects on Drying Kinetics and Quality Parameters FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY. Vol. 12. Pag.839-851 ISSN:1935-5130. | |
Vallespir, Francisca; Crescenzo, Laura; Rodríguez, Óscar; Marra, Francesco; SIMAL FLORINDO, Susana | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s11947-019-02263-5 Codice identificativo ISI: WOS:000464840600011 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85063037640 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |