Pubblicazioni

Francesco DONSI' Pubblicazioni


2025
Articolo in rivista
Poly(butylene succinate-co-adipate)/Croatina Grape Skin Biocomposites with Antioxidant Properties and Enhanced Biodegradation Rate
ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING. Vol. 13. Pag.5121-5130
ISSN:2168-0485.
Olivieri, F; Capuano, R; Pirozzi, A; Castaldo, R; Avolio, R; Errico, Me; Licini, C; Garzoli, S; Spigno, G; Donsi', F; Gentile, G
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/acssuschemeng.5c00459
Codice identificativo ISI: WOS:001451679200001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-105002315364
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2025
Articolo in rivista
Digitalisation, bioinformatics, and delivery systems in sustainable nonthermal extraction of proteins
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY. Vol. 60. Pag.38-61
ISSN:0950-5423.
Rezek Jambrak, A.; Nutrizio, M.; Dukic, J.; Djekic, I.; Vincekovic, M.; Juric, S.; Pataro, G.; Tiwari, B.; Goksen, G.; Semencic, M. C.; Slavica, A.; Sabljak, I.; Diminic, J.; Pecina, E.; Sabol, A.; Tixier, A. -S. F.; Donsi', F.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1093/ijfood/vvae038
Codice identificativo ISI: WOS:001425990000002
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85218939380
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2025
Articolo in rivista
Modeling microbial inactivation by high-pressure homogenization with a machine learning approach
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. Vol. 391. Pag.112426-112443
ISSN:0260-8774.
Pezo, L.; Donsi', F.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jfoodeng.2024.112426
Codice identificativo ISI: WOS:001374627500001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85211014209
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)