Francesco DONSI' | Pubblicazioni
Francesco DONSI' Pubblicazioni
2010 | |
Articolo in rivista | |
Experimental Measurements and Thermodynamic Modeling of CO2 Solubility at High Pressure in Model Apple Juices INDUSTRIAL & ENGINEERING CHEMISTRY RESEARCH. Vol. 49. Pag.2992-3000 ISSN:0888-5885. | |
Ferrentino, Giovanna; Barletta, Diego; Donsi', Francesco; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/ie9009974 Codice identificativo ISI: WOS:000275379400056 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-77949360566 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2010 | |
Articolo in rivista | |
Development of Novel Pea Protein-Based Nanoemulsions for Delivery of Nutraceuticals JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 58 (19). Pag.10653-10660 ISSN:0021-8561. | |
Donsi', Francesco; Senatore, Beatrice; Qingrong, Huang; Ferrari, Giovanna | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/jf101804g Codice identificativo ISI: WOS:000282545000049 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-78049291493 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2010 | |
Articolo in rivista | |
Preparation of Curcumin Sub-micrometer Dispersions by High-Pressure Homogenization JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 58. Pag.2848-2853 ISSN:0021-8561. | |
Donsi', Francesco; Yuwen, Wang; Ji, Li; Qingrong, Huang | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/jf903968x Codice identificativo ISI: WOS:000275087600036 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-77949416419 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2010 | |
Articolo in rivista | |
Pulsed Electric Fields – assisted vinification of Aglianico and Piedirosso grapes JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 58 (22). Pag.11606-11615 ISSN:0021-8561. | |
Donsi', Francesco; Ferrari, Giovanna; Fruilo, Marina; Pataro, Gianpiero | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/jf102065v Codice identificativo ISI: WOS:000284203000013 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-79952279275 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2010 | |
Articolo in rivista | |
Applications of Pulsed Electric Field Treatments for the Enhancement of Mass Transfer from Vegetable Tissue FOOD ENGINEERING REVIEWS. Vol. 2. Pag.109-130 ISSN:1866-7910. | |
Donsi', Francesco; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s12393-010-9015-3 Codice identificativo ISI: WOS:000286813000005 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-78651578518 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2010 | |
Articolo in rivista | |
Nanoencapsulation of essential oils to enhance their antimicrobial activity in foods JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY. Vol. 150. Pag.S67-S67 ISSN:0168-1656. | |
Donsi', Francesco; Sessa, Mariarenata; Ferrari, Giovanna | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jbiotec.2010.08.175 Codice identificativo ISI: WOS:000288873400159 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
31402Olefins production by catalytic partial oxidation of ethane and propane over Pt/LaMnO3 catalyst
2010 | |
Articolo in rivista | |
Olefins production by catalytic partial oxidation of ethane and propane over Pt/LaMnO3 catalyst CATALYSIS TODAY. Vol. 157 (1-4). Pag.310-314 ISSN:0920-5861. | |
Stefano, Cimino; Donsi', Francesco; Gennaro, Russo; Domenico, Sanfilippo | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.cattod.2010.01.066 Codice identificativo ISI: WOS:000284502000052 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-78049289007 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2010 | |
Brevetto | |
Gas burner for mounting in a cooking range or in a stove EP 2 144 004 A3 E.G.O. Elektro-Gerätebau GmbH | |
Friedrichs, J.; Riffel, M.; Cimino, S.; Donsi', Francesco; Russo, G. | |
Versione online | |
Codice identificativo ISI: WOS:000279182300023 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |