Pubblicazioni

Francesco DONSI' Pubblicazioni


2010
Articolo in rivista
Experimental Measurements and Thermodynamic Modeling of CO2 Solubility at High Pressure in Model Apple Juices
INDUSTRIAL & ENGINEERING CHEMISTRY RESEARCH. Vol. 49. Pag.2992-3000
ISSN:0888-5885.
Ferrentino, Giovanna; Barletta, Diego; Donsi', Francesco; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/ie9009974
Codice identificativo ISI: WOS:000275379400056
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-77949360566
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2010
Articolo in rivista
Development of Novel Pea Protein-Based Nanoemulsions for Delivery of Nutraceuticals
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 58 (19). Pag.10653-10660
ISSN:0021-8561.
Donsi', Francesco; Senatore, Beatrice; Qingrong, Huang; Ferrari, Giovanna
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/jf101804g
Codice identificativo ISI: WOS:000282545000049
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-78049291493
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2010
Articolo in rivista
Preparation of Curcumin Sub-micrometer Dispersions by High-Pressure Homogenization
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 58. Pag.2848-2853
ISSN:0021-8561.
Donsi', Francesco; Yuwen, Wang; Ji, Li; Qingrong, Huang
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/jf903968x
Codice identificativo ISI: WOS:000275087600036
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-77949416419
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2010
Articolo in rivista
Pulsed Electric Fields – assisted vinification of Aglianico and Piedirosso grapes
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. Vol. 58 (22). Pag.11606-11615
ISSN:0021-8561.
Donsi', Francesco; Ferrari, Giovanna; Fruilo, Marina; Pataro, Gianpiero
Digital Object Identifier (DOI): 10.1021/jf102065v
Codice identificativo ISI: WOS:000284203000013
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-79952279275
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2010
Articolo in rivista
Applications of Pulsed Electric Field Treatments for the Enhancement of Mass Transfer from Vegetable Tissue
FOOD ENGINEERING REVIEWS. Vol. 2. Pag.109-130
ISSN:1866-7910.
Donsi', Francesco; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s12393-010-9015-3
Codice identificativo ISI: WOS:000286813000005
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-78651578518
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2010
Articolo in rivista
Nanoencapsulation of essential oils to enhance their antimicrobial activity in foods
JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY. Vol. 150. Pag.S67-S67
ISSN:0168-1656.
Donsi', Francesco; Sessa, Mariarenata; Ferrari, Giovanna
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jbiotec.2010.08.175
Codice identificativo ISI: WOS:000288873400159
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2010
Articolo in rivista
Olefins production by catalytic partial oxidation of ethane and propane over Pt/LaMnO3 catalyst
CATALYSIS TODAY. Vol. 157 (1-4). Pag.310-314
ISSN:0920-5861.
Stefano, Cimino; Donsi', Francesco; Gennaro, Russo; Domenico, Sanfilippo
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.cattod.2010.01.066
Codice identificativo ISI: WOS:000284502000052
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-78049289007
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2010
Brevetto
Gas burner for mounting in a cooking range or in a stove
EP 2 144 004 A3 E.G.O. Elektro-Gerätebau GmbH
Friedrichs, J.; Riffel, M.; Cimino, S.; Donsi', Francesco; Russo, G.
Versione online
Codice identificativo ISI: WOS:000279182300023
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)