Francesco DONSI' | Pubblicazioni
Francesco DONSI' Pubblicazioni
2009 | |
Articolo in rivista | |
Main factors regulating microbial inactivation by high-pressure homogenization: Operating parameters and scale of operation CHEMICAL ENGINEERING SCIENCE. Vol. 64. Pag.520-532 ISSN:0009-2509. | |
Donsi', Francesco; Ferrari, Giovanna; Lenza, Ermelinda; Maresca, Paola | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.ces.2008.10.002 Codice identificativo ISI: WOS:000263014300011 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-58149289829 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2009 | |
Articolo in rivista | |
Solubility of carbon dioxide in ternary and quaternary mixtures of water, CO2, malic acid and glucose: experimental results and phase equilibrium modeling CHEMICAL ENGINEERING TRANSACTIONS. Vol. 17. Pag.1053-1058 ISSN:2283-9216. | |
Gallo, L; Ferrentino, Giovanna; Barletta, Diego; Donsi', Francesco; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3303/CET0917176 Codice identificativo ISI: WOS:000270930200176 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-76149110814 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2009 | |
Articolo in rivista | |
Production of shelf-stable Annurca apple juice with pulp by high pressure homogenization INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. Vol. 5(4). Pag.1-15 ISSN:1556-3758. | |
Donsi', Francesco; Esposito, Luigi; Lenza, Ermelinda; Senatore, Beatrice; Ferrari, Giovanna | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.2202/1556-3758.1602 Codice identificativo ISI: WOS:000273564300009 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-70449440739 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |