Francesco DONSI' | Pubblicazioni
Francesco DONSI' Pubblicazioni
2019 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Bioactive Compounds in Fermented Foods and Management of Depression and Anxiety.. In Functional Foods and Mental Health Pag.92-104 Food Science Publisher / Dr. Danik M. Martirosyan. ISBN:9781704411873 | |
Melesse, T. Y.; Donsì, F.; Bedane, T. F. | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Encapsulation of food ingredients by single O/W and W/O nanoemulsions. In Prof. Seid Mahdi Jafari Nanoencapsulation in the Food Industry: Lipid-Based Nanostructures for Food Encapsulation Purposes, Volume 2 Pag.37-87 Academic Press. | |
Donsì, Francesco; Velikov, Krassimir P. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/B978-0-12-815673-5.00002-7 Codice identificativo ISI: WOS:000588426100004 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85078929743 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2019 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Production of food bioactive-loaded nanostructures by high-pressure homogenization.. In Nanoencapsulation in the Food Industry: Nanoencapsulation of Food Ingredients by Specialized Equipment Pag.251-340 Academic Press. ISBN:978-0-12-815671-1 | |
Fernandez-Avila, C.; Hebishy, E.; Donsì, F.; Arranz, E.; Trujillo, A. J. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/B978-0-12-815671-1.00006-8 Codice identificativo ISI: WOS:000538774100008 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85087902785 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |