Pubblicazioni

Donatella ALBANESE Pubblicazioni


2005
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation: first experimental results.
In Proceeding of Seventh Italian Conference on Chemical and Process Engineering (ICHEAP 7) Pag.983-988
ISBN:8890077573
Lamberti, Nicola Antonio; Ardia, L.; Cinquanta, L.; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2005
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
The effects of pre-fermentation cold maceration on the composition of Aglianico wine.
In Proceeding of Seventh Italian Conference on Chemical and Process Engineering (ICHEAP 7) Pag.1073-1078
ISBN:8890077573
Albanese, Donatella; Cinquanta, L.; Raimo, S.; Poiana, M.; DI MATTEO, Marisa
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2005
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Improvement of sensory profile in dried sweet basil (Ocimum basilicum).
In Proceeding of Seventh Italian Conference on Chemical and Process Engineering (ICHEAP 7) Pag.1079-1084
ISBN:8890077573
Albanese, Donatella; Farina, M; Attanasio, Gerardina; DI MATTEO, Marisa
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2005
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Qualitative characteristics of croissant.
In Proceeding of Seventh Italian Conference on Chemical and Process Engineering (ICHEAP 7) Pag.1067-1072
ISBN:8890077573
Albanese, Donatella; Alfano, K.; Poiana, M.; Falivene, B.; DI MATTEO, Marisa
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2005
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
An active packaging to extend the Strawberries shelf-life.
In Proceeding of Seventh Italian Conference on Chemical and Process Engineering (ICHEAP 7) Pag.1061-1066
ISBN:8890077573
Albanese, Donatella; Falivene, B.; Orilio, Paola; Alfano, K.; DI MATTEO, Marisa
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)