Donatella ALBANESE | Pubblicazioni
Donatella ALBANESE Pubblicazioni
2012 | |
Articolo in rivista | |
Alternative method for hazelnuts peeling. FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY. Vol. 5. Pag.1416-1421 ISSN:1935-5130. | |
DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Liguori, Loredana | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s11947-011-0509-7 Codice identificativo ISI: WOS:000302481900031 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84859436747 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2012 | |
Articolo in rivista | |
Quantitative screening and resolution of carbamic and organoposphate pesticides mixture in Extra Virgin olive oil by acetylcholinesterase-choline oxidase sensor. JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND ENGINEERING. Vol. 1. Pag.68-77 ISSN:1934-8932. | |
Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa; Pilloton, R. | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2012 | |
Articolo in rivista | |
Infrared thermography assisted control for apples microwave drying JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. Vol. 112. Pag.319-325 ISSN:0260-8774. | |
Cuccurullo, Gennaro; Giordano, Laura; Albanese, Donatella; Cinquanta, L; DI MATTEO, Marisa | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jfoodeng.2012.05.003 Codice identificativo ISI: WOS:000306779400010 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84862687361 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2012 | |
Articolo in rivista | |
A Neuro-Fuzzy Computational approach for Multi-criteria Optimisation of the Quality of Espresso Coffee by Pod based on the Extraction Time, Temperature and Blend INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY. Vol. 47. Pag.837-846 ISSN:0950-5423. | |
Russo, L.; Albanese, Donatella; Siettos, C.; DI MATTEO, Marisa; Crescitelli, S. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1111/j.1365-2621.2011.02916.x Codice identificativo ISI: WOS:000301717300023 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84858636055 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |