Publications

Giovanna FERRARI Publications


1996
Articolo in rivista
Experimental determination of thermal conductivity of apple and potato at different moisture contents
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. Vol. 30. Pag.263-268
ISSN:0260-8774.
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Roberto, Nigro
Show it in Product Database (IRIS)
1996
Articolo in rivista
High pressure stabilization of orange juice: evaluation of the effects of process conditions
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE. Vol. 2. Pag.99-106
ISSN:1120-1770.
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; DI MATTEO, Marisa
Show it in Product Database (IRIS)
1996
Articolo in rivista
Variazione di parametri reologici durante la conservazione di pesche in imballaggi con microatmosfera regolata
LA RIVISTA DI SCIENZA DELL'ALIMENTAZIONE. Vol. 3. Pag.267-274
ISSN:1128-7969.
DI MATTEO, Marisa; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Gianni, Grasso
Show it in Product Database (IRIS)
1996
Articolo in rivista
The effect of process conditions on the physical stucture of dehydrated foods: an experimental analisys
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING. Vol. 74 No C2. Pag.73-80
ISSN:0960-3085.
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Roberto, Nigro
Show it in Product Database (IRIS)
1996
Articolo in rivista
Proprietà reologiche dei succhi di arancia sanitizzati mediante l'alta pressione - Implicazioni strutturali
INDUSTRIE DELLE BEVANDE. Vol. XXV. Pag.5-11
ISSN:0390-0541.
DI MATTEO, Marisa; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Gianni, Grasso; Bruno De, Cindio
Show it in Product Database (IRIS)