Pubblicazioni

Giovanna FERRARI Pubblicazioni


2024
Articolo in rivista
Effect of high-voltage electrical discharge (HVED) at high frequency on vacuum freeze-drying time and physicochemical properties of blueberries
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. Vol. 365. Pag.1-12
ISSN:0260-8774.
Díaz-´Alvarez, R.; Carpentieri, S.; Ferrari, G.; Pataro, G.; Segura-Ponce, L.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jfoodeng.2023.111815
Codice identificativo ISI: WOS:001111715600001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85175855350
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2024
Articolo in rivista
Influence of mechanical comminution of raw materials and PEF treatment on the aqueous extraction of phenolic compounds from artichoke wastes
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. Vol. 369. Pag.1-11
ISSN:0260-8774.
Carullo, Daniele; Carpentieri, Serena; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jfoodeng.2024.111939
Codice identificativo ISI: WOS:001154865500001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85181765073
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)