Pubblicazioni

Giovanna FERRARI Pubblicazioni


2005
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Effetto delle alte pressioni idrostatiche sulla morfologia e le proprietà di film multistrato per imballaggio alimentare.
In Ricerche e Innovazioni nell’Industria Alimentare Pag.----- PINEROLO Chirotti.
ISBN:8885022960
Garofalo, Emilia; Maresca, P; Ferrari, Giovanna; Incarnato, Loredana
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2005
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Optimization of processinf variables in pulsed high pressure process.
In Proceedings of INTRAFOOD 2005 Pag.1249-1252 Elsevier.
ISBN:8497058798
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Maresca, P.
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2005
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Growth and thermal stress tolerance of Saccharomyces Cerevisiae cultures exposed to 2.45 GHz electromagnetic fields.
In C. Leonelli and P. Veronesi 10th International Conference on Microwave and High Frequency Heating Pag.326-329 Microwave Application Group - Università di Modena.
ISBN:8890180420
Bisceglia, Bruno; Bruno, Maria Carmela; Chiadini, Francesco; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Fiumara, V.; Scaglione, Antonio
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85013848535
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2005
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Determination of electrical conductivity of selected vegetables to predict their behaviour during ohmic heating.
In Proceedings of Intrafood 2005 Pag.1511-1514 Elsevier.
ISBN:8497058798
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2005
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Effects of Pulsed Electric Field on permeabilization of cell membranes of fruits and vegetables.
In Proceedings of Intrafood 2005 Pag.1515-1518
ISBN:8497058798
DE VITO, F; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)