Giovanna FERRARI | Pubblicazioni
Giovanna FERRARI Pubblicazioni
2005 | |
Contributo in Atti di convegno | |
The application of a system for quality management to the educational re-organization of Chemical Engineering curricula at the University of Salerno. In: SEMINAR PROCEEDINGS - 2nd Mediterranean seminar on Engineering Education (2MSEE) Agiers - (Algeria) University of Science and Technology - Houari Boumediene Pag.52-55 ISBN:9947-0-0869-X | |
2nd Mediterranean seminar on Engineering Education (2MSEE) Algiers (Algeria) May 29-31 | |
Poletto, Massimo; Ferrari, Giovanna; Titomanlio, G.; Vaccaro, Salvatore | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2005 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Microwave (2.45 GHz) exposure of Saccharomyces cerevisiae: effects on growth and thermal stress tolerance. In: Proc. of BioEm2005, Joint meeting of the Bioelectromagnetics Society and the European BioElectromagnetics Ass Curran Associates, Inc. Pag.314-315 | |
BioEm2005, Joint meeting of the Bioelectromagnetics Society and the European BioElectromagnetics Ass Dublin, Ireland June 20-25, 2005 | |
B., Bisceglia; Bruno, M. C.; Chiadini, Francesco; Croce, R. P.; Donsì, G; Ferrari, Giovanna; Fiumara, V; Scaglione, Antonio; Roscigno, Angela | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2005 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Effetto delle alte pressioni idrostatiche sulla morfologia e le proprietà di film multistrato per imballaggio alimentare. In: Ricerche e Innovazioni nell’Industria Alimentare Pinerolo (TO) Chiriotti Editori S.p.A. Vol.vol.VII, Pag.1-5 | |
7° Congresso Italiano Scienze e Tecnologie Alimentari (CISETA) Cernobbio (CO) 19-20 Settembre 2005. | |
Garofalo, Emilia; Maresca, P; Ferrari, Giovanna; Incarnato, Loredana | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2005 | |
Contributo in Atti di convegno | |
The combined effect of vibration and fluidization on a fine aeratable FCC powder. In: Proceedings of 7th World Congress of Chemical Engineering Pag.15-22 | |
7th World Congress of Chemical Engineering GLASGOW, UK July 10-14 2005 | |
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo; Russo, P; Scuoppo, C. | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2005 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Aerated flow of fine cohesive powders in a Peschl shear cell. In: Powders and Grains 2005 - Proceedings of the 5th International Conference on Micromechanics of Granular MediaVol.2, Pag.1033-1037 | |
5th International Conference on the Micromechanics of Granular Media: Powders and Grains 2005 Stuttgart, deu 2005 | |
Barletta, D.; Donsi, G.; Ferrari, G.; Poletto, M. | |
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84857519674 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
14861Effects of Pulsed Electric Field on permeabilization of cell membranes of fruits and vegetables
2005 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Effects of Pulsed Electric Field on permeabilization of cell membranes of fruits and vegetables. In Proceedings of Intrafood 2005 Pag.1515-1518 ISBN:8497058798 | |
DE VITO, F; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2005 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Growth and thermal stress tolerance of Saccharomyces Cerevisiae cultures exposed to 2.45 GHz electromagnetic fields. In C. Leonelli and P. Veronesi 10th International Conference on Microwave and High Frequency Heating Pag.326-329 Microwave Application Group - Università di Modena. ISBN:8890180420 | |
Bisceglia, Bruno; Bruno, Maria Carmela; Chiadini, Francesco; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Fiumara, V.; Scaglione, Antonio | |
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85013848535 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2005 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Optimization of processinf variables in pulsed high pressure process. In Proceedings of INTRAFOOD 2005 Pag.1249-1252 Elsevier. ISBN:8497058798 | |
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Maresca, P. | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2005 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Determination of electrical conductivity of selected vegetables to predict their behaviour during ohmic heating. In Proceedings of Intrafood 2005 Pag.1511-1514 Elsevier. ISBN:8497058798 | |
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2005 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Effetto delle alte pressioni idrostatiche sulla morfologia e le proprietà di film multistrato per imballaggio alimentare. In Ricerche e Innovazioni nell’Industria Alimentare Pag.----- PINEROLO Chirotti. ISBN:8885022960 | |
Garofalo, Emilia; Maresca, P; Ferrari, Giovanna; Incarnato, Loredana | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |