Pubblicazioni

Gianpiero PATARO Pubblicazioni


2009
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Inactivation of S. cerevisiae and E. coli by pulsed electric fields: the effect of flow conditions on treatment efficiency.
In E. Vorobiev et al. International Conference on Bio & Food Electrotechnologies BFE 2009 Pag.51-55 Compiegne E. Vorobiev, N. Lebovka, E. Van Hecke, J. L. Lanoiselle.
ISBN:9782913923317
Pataro, Gianpiero; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2009
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
The effect of conventional and ohmic heating on the permeability of cell membrane in vegetables tissue.
In E. Vorobie et al., International Conference on Bio & Food Electrotechnologies - BFE 2009 Pag.246-250 Compiegne E. Vorobiev, N. Lobovka, E. Van Hecke, J. L. Lanoiselle.
ISBN:9782913923317
Pataro, Gianpiero; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2009
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Enhancement of polyphenols extraction from involucral bracts of artichokes.
In E. Vorobiev et al. Bio & Food Electrotechnologies (BFE2009) Pag.40-44 Compiegne UTC-Compiegne.
ISBN:9782913923317
Battipaglia, G; DE VITO, F; Donsi', Francesco; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2009
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Electroporation in Food Sanitization.
In P. Kramar, D. Miklavcic, L. Mir International Scientific Workshop and Post-Graduate Course-Electroporation based Technologies and Treatments Pag.111-117 Ljubljana Zalozba FE in FRI.
ISBN:9789612431129
Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)