Gianpiero PATARO | Pubblicazioni
Gianpiero PATARO Pubblicazioni
2009 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Inactivation of S. cerevisiae and E. coli by pulsed electric fields: the effect of flow conditions on treatment efficiency. In E. Vorobiev et al. International Conference on Bio & Food Electrotechnologies BFE 2009 Pag.51-55 Compiegne E. Vorobiev, N. Lebovka, E. Van Hecke, J. L. Lanoiselle. ISBN:9782913923317 | |
Pataro, Gianpiero; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2009 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
The effect of conventional and ohmic heating on the permeability of cell membrane in vegetables tissue. In E. Vorobie et al., International Conference on Bio & Food Electrotechnologies - BFE 2009 Pag.246-250 Compiegne E. Vorobiev, N. Lobovka, E. Van Hecke, J. L. Lanoiselle. ISBN:9782913923317 | |
Pataro, Gianpiero; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2009 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Enhancement of polyphenols extraction from involucral bracts of artichokes. In E. Vorobiev et al. Bio & Food Electrotechnologies (BFE2009) Pag.40-44 Compiegne UTC-Compiegne. ISBN:9782913923317 | |
Battipaglia, G; DE VITO, F; Donsi', Francesco; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2009 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Electroporation in Food Sanitization. In P. Kramar, D. Miklavcic, L. Mir International Scientific Workshop and Post-Graduate Course-Electroporation based Technologies and Treatments Pag.111-117 Ljubljana Zalozba FE in FRI. ISBN:9789612431129 | |
Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |