Gianpiero PATARO | Pubblicazioni
Gianpiero PATARO Pubblicazioni
2017 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Effect of post-harvest pulsed light treatment on the respiration rate of grapes: modelling and validation. In International Conference on Food Innovation - FoodInnova 2017 Pag.164-164 Marco Dalla Rosa, Pedro Fito Maupoey. ISBN:978-2-12-345680-3 | |
Badillo, Gm.; Pataro, G.; Segura, L.; Maresca, P.; Ferrari, G. | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Modeling of Electrochemical Reactions During Pulsed Electric Field Treatment. In Damijan Miklavcic Handbook of Electroporation Pag.1-30 Damijan Miklavcic. | |
Pataro, Gianpiero; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/978-3-319-32886-7_5 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85044050518 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
High intensity pulsed light as pre-treatment for enzymatic hydrolysis to modify whey protein. In International Conference on Food Innovation - FoodInnova 2017 Pag.119-119 Marco Dalla Rosa, Pedro Fito Maupoey. ISBN:978-2-12-345680-3 | |
Ambrosi, V.; Bakar Siddique, A.; Maresca, P.; Polenta, G.; González, C.; Ferrari, G.; Pataro, G. | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Effect of PEF and steam blanching treatments on the extraction yield of carotenoids from tomato wastes. In International Conference on Food Innovation - FoodInnova 2017 Pag.78-78 Marco Dalla Rosa, Pedro Fito Maupoey. ISBN:978-2-12-345680-3 | |
Pataro, G.; Carullo, D.; Capitoli, M. M.; Ferrari, G. | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |