Pubblicazioni

Gianpiero PATARO Pubblicazioni


2016
Articolo in rivista
Impact of pulsed electric field treatment on juice yieldand recovery of bioactive compounds from raspberriesand their by-products
ZEMDIRBYSTE. Vol. 103. Pag.83-90
ISSN:1392-3196.
Lamanauskas, Nerijus; Pataro, Gianpiero; Bobinas, Česlovas; Šatkauskas, Saulius; Viškelis, Pranas; Bobinaitė, Ramunė; Ferrari, Giovanna
Digital Object Identifier (DOI): 10.13080/z-a.2016.103.011
Codice identificativo ISI: 000375815600011
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84958536430
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2016
Articolo in rivista
Effect of pulsed electric fields – assisted extraction on anti-inflammatory and cytotoxic activity of brown rice bioactive compounds
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. Vol. 87. Pag.115-124
ISSN:0963-9969.
Quagliariello, Vincenzo; Iaffaioli, Rosario Vincenzo; Falcone, Mariangela; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero; Donsi', Francesco
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodres.2016.07.005
Codice identificativo ISI: WOS:000381837400015
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84979031553
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2016
Articolo in rivista
Effect of pulsed light treatment on structural and functional properties of whey protein isolate
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. Vol. 87. Pag.189-196
ISSN:0963-9969.
Siddique, MD ABU BAKAR; Maresca, Paola; Pataro, Gianpiero; Ferrari, Giovanna
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodres.2016.07.017
Codice identificativo ISI: WOS:000381837400023
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84989917593
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2016
Articolo in rivista
Selective extraction of intracellular components from the microalga Chlorella vulgaris by combined pulsed electric field–temperature treatment
BIORESOURCE TECHNOLOGY. Vol. 203. Pag.80-88
ISSN:0960-8524.
Postma, P. R.; Pataro, Gianpiero; Capitoli, Mauro Maria; Barbosa, M. J.; Wijffels, R. H.; Eppink, M. H. M.; Olivieri, Giuseppe; Ferrari, Giovanna
Codice identificativo ISI: WOS:000368016000011
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84950982078
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2016
Articolo in rivista
Recommendations guidelines on the key information to be reported in studies of application of PEF technology in food and biotechnological processes
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES. Vol. 37. Pag.312-321
ISSN:1466-8564.
Raso, Javier; Frey, Wolfgang; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero; Knorr, Dietrich; Teissie, Justin; Miklavčič, Damijan
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.ifset.2016.08.003
Codice identificativo ISI: WOS:000388054100003
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84993929487
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2016
Articolo in rivista
Innovative Alternative Technologies to Extract Carotenoids from Microalgae and Seaweeds
MARINE DRUGS. Vol. 14. Pag.1-34
ISSN:1660-3397.
Poojary, Mahesha M.; Barba, Francisco J.; Aliakbarian, Bahar; Donsi', Francesco; Pataro, Gianpiero; Dias, Daniel A.; Juliano, Pablo
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/md14110214
Codice identificativo ISI: WOS:000390097800021
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85000925723
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2016
Articolo in rivista
Energy‑efficient biomass processing with pulsed electric fields for bioeconomy and sustainable development
BIOTECHNOLOGY FOR BIOFUELS. Pag.1-22
ISSN:1754-6834.
Golberg, Alexander; Sack, Martin; Teissie, Justin; Pataro, Gianpiero; Pliquett, Uwe; Saulis, Gintautas; Stefan, Töpfl; Miklavcic, Damijan; Vorobiev, Eugene; Frey, Wolfgang
Digital Object Identifier (DOI): 10.1186/s13068-016-0508-z
Codice identificativo ISI: WOS:000375095600001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84966330220
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)