Pubblicazioni

Francesco MARRA Pubblicazioni


2010
Articolo in rivista
Temperature changes and power consumption during radio frequency tempering of beef lean/fat formulations
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY. Vol. 3. Pag.732-740
ISSN:1935-5130.
Farag, K; Marra, Francesco; Lyng, J. G.; Morgan, D. J. AND CRONIN D. A.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s11947-008-0131-5
Codice identificativo ISI: WOS:000280596600011
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-77955194174
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2010
Articolo in rivista
Combined microwaves and forced convection heating: a conjugate approach
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. Vol. 97. Pag.31-39
ISSN:0260-8774.
Marra, Francesco; Maria Valeria DE, Bonis; Gianpaolo, Ruocco
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jfoodeng.2009.09.012
Codice identificativo ISI: WOS:000272862700005
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-71749115681
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2010
Contributo in Atti di convegno
An integrated computational framework for combined microwave/convection treatment.
In: IFT10 - Book of Abstracts Chicago Institute of Food Technologists Vol.1, Pag.103-104
ISBN:9780010821239
2010 IFT Annual Meeting
Chicago (USA)
Marra, Francesco; Maria Valeria De, Bonis; Gianpaolo, Ruocco
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2010
Contributo in Atti di convegno
Storage of blueberries: Numerical analysis of modified atmosphere packaging.
In: IFT10 - Book of Abstracts Chicago Institute of Food Technologists Vol.1, Pag.159-160
ISBN:9780010821239
2010 IFT Annual Meeting
Chicago (USA) 17-20 luglio 2010
Sofia, Barrios; Patrizia, Lema; Marra, Francesco
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2010
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Radio Frequency Heating of Foods.
In M. M. Farid Mathematical Modeling of Food Processing Pag.691-706 Boca Raton, London, New York CRC Press.
ISBN:9781420053517
Lu, Zhang; Marra, Francesco
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85066869152
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)