Francesco MARRA | Pubblicazioni
Francesco MARRA Pubblicazioni
2010 | |
Articolo in rivista | |
Temperature changes and power consumption during radio frequency tempering of beef lean/fat formulations FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY. Vol. 3. Pag.732-740 ISSN:1935-5130. | |
Farag, K; Marra, Francesco; Lyng, J. G.; Morgan, D. J. AND CRONIN D. A. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s11947-008-0131-5 Codice identificativo ISI: WOS:000280596600011 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-77955194174 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2010 | |
Articolo in rivista | |
Combined microwaves and forced convection heating: a conjugate approach JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. Vol. 97. Pag.31-39 ISSN:0260-8774. | |
Marra, Francesco; Maria Valeria DE, Bonis; Gianpaolo, Ruocco | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.jfoodeng.2009.09.012 Codice identificativo ISI: WOS:000272862700005 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-71749115681 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2010 | |
Contributo in Atti di convegno | |
An integrated computational framework for combined microwave/convection treatment. In: IFT10 - Book of Abstracts Chicago Institute of Food Technologists Vol.1, Pag.103-104 ISBN:9780010821239 | |
2010 IFT Annual Meeting Chicago (USA) | |
Marra, Francesco; Maria Valeria De, Bonis; Gianpaolo, Ruocco | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2010 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Storage of blueberries: Numerical analysis of modified atmosphere packaging. In: IFT10 - Book of Abstracts Chicago Institute of Food Technologists Vol.1, Pag.159-160 ISBN:9780010821239 | |
2010 IFT Annual Meeting Chicago (USA) 17-20 luglio 2010 | |
Sofia, Barrios; Patrizia, Lema; Marra, Francesco | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2010 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Radio Frequency Heating of Foods. In M. M. Farid Mathematical Modeling of Food Processing Pag.691-706 Boca Raton, London, New York CRC Press. ISBN:9781420053517 | |
Lu, Zhang; Marra, Francesco | |
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85066869152 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |