Pubblicazioni

Gianpiero PATARO Pubblicazioni


2022
Articolo in rivista
Pulsed Electric Field-Assisted Extraction of Aroma and Bioactive Compounds From Aromatic Plants and Food By-Products
FRONTIERS IN NUTRITION. Vol. 8. Pag.1-12
ISSN:2296-861X.
Carpentieri, Serena; Režek Jambrak, Anet; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero
Digital Object Identifier (DOI): 10.3389/fnut.2021.792203
Codice identificativo ISI: WOS:000753628200001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85124543164
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Optimization of Pulsed Electric Fields-Assisted Extraction of Phenolic Compounds From White Grape Pomace Using ResponseSurface Methodology
FRONTIERS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS. Vol. 6. Pag.1-17
ISSN:2571-581X.
Carpentieri, Serena; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero
Digital Object Identifier (DOI): 10.3389/fsufs.2022.854968
Codice identificativo ISI: WOS:000792033700001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85128970390
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Antioxidant and Anti-Inflammatory Effects of Extracts from Pulsed Electric Field-Treated Artichoke By-Products inLipopolysaccharide-Stimulated Human THP-1 Macrophages
FOODS. Vol. 11. Pag.1-15
ISSN:2304-8158.
Carpentieri, Serena; Augimeri, Giuseppina; Ceramella, Jessica; Vivacqua, Adele; Stefania Sinicropi, Maria; Pataro, Gianpiero; Bonofiglio, Daniela; Ferrari, Giovanna
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods11152250
Codice identificativo ISI: WOS:000839797500001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85136965661
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Food Recognition and Food Waste Estimation Using Convolutional Neural Network
ELECTRONICS. Vol. 11. Pag.3746-3763
ISSN:2079-9292.
Lubura, J; Pezo, L; Sandu, Ma; Voronova, V; Donsi', F; Zlabur, Js; Ribic, B; Peter, A; Suric, J; Brandic, I; Kloga, M; Ostojic, S; Pataro, G; Virsta, A; Oros, Ae; Micic, D; Durovic, S; De Feo, G; Procentese, A; Voca, N
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/electronics11223746
Codice identificativo ISI: WOS:000887077900001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85142431028
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Testing of a new high voltage electrical discharge generator prototype at high frequencies to assist anthocyanin extraction from blueberries
FOOD BIOSCIENCE. Vol. 50. Pag.1-11
ISSN:2212-4292.
Díaz-´Alvarez, R.; Carullo, D.; Pataro, G.; Ferrari, G.; Segura-Ponce, L.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.fbio.2022.102127
Codice identificativo ISI: WOS:000878344700001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85140337124
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Articolo in rivista
Application of Pulsed Electric Fields and High-Pressure Homogenization in Biorefinery Cascade of C. vulgaris Microalgae
FOODS. Vol. 11. Pag.471-486
ISSN:2304-8158.
Carullo, Daniele; Abera, Biresaw Demelash; Scognamiglio, Mariarosa; Donsi', Francesco; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods11030471
Codice identificativo ISI: WOS:000759592100001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85124218234
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2022
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Electrochemical Reaction in PEF Treatment.
In Javier RasoVolker HeinzIgnacio AlvarezStefan Toepfl Pulsed Electric Fields Technology for the Food Industry Pag.143-166 Springer.
Pataro, G.; Ferrari, G.
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/978-3-030-70586-2_4
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85122486575
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)