Gianpiero PATARO | Pubblicazioni
Gianpiero PATARO Pubblicazioni
2022 | |
Articolo in rivista | |
Pulsed Electric Field-Assisted Extraction of Aroma and Bioactive Compounds From Aromatic Plants and Food By-Products FRONTIERS IN NUTRITION. Vol. 8. Pag.1-12 ISSN:2296-861X. | |
Carpentieri, Serena; Režek Jambrak, Anet; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3389/fnut.2021.792203 Codice identificativo ISI: WOS:000753628200001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85124543164 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Articolo in rivista | |
Optimization of Pulsed Electric Fields-Assisted Extraction of Phenolic Compounds From White Grape Pomace Using ResponseSurface Methodology FRONTIERS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS. Vol. 6. Pag.1-17 ISSN:2571-581X. | |
Carpentieri, Serena; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3389/fsufs.2022.854968 Codice identificativo ISI: WOS:000792033700001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85128970390 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Articolo in rivista | |
Antioxidant and Anti-Inflammatory Effects of Extracts from Pulsed Electric Field-Treated Artichoke By-Products inLipopolysaccharide-Stimulated Human THP-1 Macrophages FOODS. Vol. 11. Pag.1-15 ISSN:2304-8158. | |
Carpentieri, Serena; Augimeri, Giuseppina; Ceramella, Jessica; Vivacqua, Adele; Stefania Sinicropi, Maria; Pataro, Gianpiero; Bonofiglio, Daniela; Ferrari, Giovanna | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods11152250 Codice identificativo ISI: WOS:000839797500001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85136965661 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Articolo in rivista | |
Food Recognition and Food Waste Estimation Using Convolutional Neural Network ELECTRONICS. Vol. 11. Pag.3746-3763 ISSN:2079-9292. | |
Lubura, J; Pezo, L; Sandu, Ma; Voronova, V; Donsi', F; Zlabur, Js; Ribic, B; Peter, A; Suric, J; Brandic, I; Kloga, M; Ostojic, S; Pataro, G; Virsta, A; Oros, Ae; Micic, D; Durovic, S; De Feo, G; Procentese, A; Voca, N | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/electronics11223746 Codice identificativo ISI: WOS:000887077900001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85142431028 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Articolo in rivista | |
Testing of a new high voltage electrical discharge generator prototype at high frequencies to assist anthocyanin extraction from blueberries FOOD BIOSCIENCE. Vol. 50. Pag.1-11 ISSN:2212-4292. | |
Díaz-´Alvarez, R.; Carullo, D.; Pataro, G.; Ferrari, G.; Segura-Ponce, L. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.fbio.2022.102127 Codice identificativo ISI: WOS:000878344700001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85140337124 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Articolo in rivista | |
Application of Pulsed Electric Fields and High-Pressure Homogenization in Biorefinery Cascade of C. vulgaris Microalgae FOODS. Vol. 11. Pag.471-486 ISSN:2304-8158. | |
Carullo, Daniele; Abera, Biresaw Demelash; Scognamiglio, Mariarosa; Donsi', Francesco; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods11030471 Codice identificativo ISI: WOS:000759592100001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85124218234 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2022 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Electrochemical Reaction in PEF Treatment. In Javier RasoVolker HeinzIgnacio AlvarezStefan Toepfl Pulsed Electric Fields Technology for the Food Industry Pag.143-166 Springer. | |
Pataro, G.; Ferrari, G. | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/978-3-030-70586-2_4 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85122486575 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |