Gianpiero PATARO | Pubblicazioni
Gianpiero PATARO Pubblicazioni
2012 | |
Articolo in rivista | |
Effects on Escherichia coli inactivation and quality attributes in apple juice treated by combinations of pulsed light and thermosonication FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. Vol. 45. Pag.299-305 ISSN:0963-9969. | |
Arantxa, Muñoz; Irene M., Caminiti; Izabela, Palgan; Pataro, Gianpiero; Francesco, Noci; Desmond J., Morgan; Denis A., Cronin; Paul, Whyte; Ferrari, Giovanna; James G., Lyng | |
Codice identificativo ISI: WOS:000300745700042 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84855542143 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2012 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Impatto delle Tecnologie Innovative sulla qualità di un succo di mela modello: PEF, HPH e HHP a confronto. In: CONVEGNO GRICU 2012-Ingegneria Chimica: dalla nanoscala alla macroscala Pag.583-586 | |
CONVEGNO GRICU 2012-Ingegneria Chimica: dalla nanoscala alla macroscala Montesilvano (Italy) 16-19 Settembre 2012 | |
Donsi', Francesco; Ferrari, Giovanna; M., Arbi; Paola, Maresca; Pataro, Gianpiero; Maria Rosaria, Vincensi; H., Lefires | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2012 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Estrazione di succo di mirtillo mediante pressatura assistita da PEF. In: Convegno GRICU2012-Ingnegneria Chmica: dalla nanoscala alla macroscala Pag.579-582 | |
Convegno GRICU2012-Ingnegneria Chmica: dalla nanoscala alla macroscala Montesilvano (Italy) 16-19 Settembre 2012 | |
Pataro, Gianpiero; Donsi', Francesco; Ferrari, Giovanna | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2012 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Pulsed Electric Fields on texture and diffusive properties of pork meat tissue. In: Proceeding of the International Conference Bio & Food Electrotechnologies BFE 2012 - Book of Abstracts Fisciano (SA) ProdAl Scarl Pag.72-72 | |
Fisciano (SA) - Italy September 26-28, 2012 | |
Wittner, M.; Murgueito, N.; Schulz, M.; Knorr, D.; Pataro, Gianpiero; Donsi', Francesco; Ferrari, Giovanna | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2012 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
The use of soaking and blanching pre-treatments to improve Ohmic heating uniformity of beans–liquid mixtures. In Proceeding of the International Conference Bio & Food Electrotechnologies BFE 2012-Book of Full Papers Pag.140-144 Fisciano (SA) ProdAl Scarl. ISBN:9788890326189 | |
Pataro, Gianpiero; Valerio, Vitale; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2012 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Microbial inactivation by a combined PEF-HPCD treatment in a continuous flow system. In Proceeding of the International Conference Bio & Food Electrotechnologies BFE 2012-Book of Full Papers Pag.21-26 Fisciano (SA) ProdAl Scarl. ISBN:9788890326189 | |
Pataro, Gianpiero; Mariano De, Lisi; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
53474Mathematical modelling of the electric field distribution in a co-field chamber of a PEF system
2012 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Mathematical modelling of the electric field distribution in a co-field chamber of a PEF system. In Proceeding of the International Conference Bio & Food Electrotechnologies BFE 2012-Book of Full Paper Pag.10-14 Fisciano (SA) ProdAl Scarl. ISBN:9788890326189 | |
Pataro, Gianpiero; Lamberti, Patrizia; Ferrari, Giovanna | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2012 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
PEF-assisted juice extraction from different grape varieties. In Proceeding of the International Conference Bio & Food Electrotechnologies BFE 2012 - Book of Full Papers Pag.111-115 Fisciano (SA) ProdAl Scarl. ISBN:9788890326189 | |
Pataro, Gianpiero; Ferrari, Giovanna; Donsi', Francesco | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2012 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Metal release from stainless steel electrodes of a PEF treatment chamber. In Proceeding of the International Conference Bio & Food Electrotechnologies BFE 2012-Book of Full Papers Pag.26-30 Fisciano (SA) ProdAl Scarl. ISBN:9788890326189 | |
Pataro, Gianpiero; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2012 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Set up of a batch Ohmic Heating system for sterilization of solid-liquid mixture. In Proceeding of the International Conference Bio & Food Electrotechnologies BFE 2012-Book of Full Papers Pag.150-154 Fisciano (SA) ProdAl Scarl. ISBN:9788890326189 | |
Pataro, Gianpiero; Valerio, Vitale; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2012 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Microbiological stability and quality properties of Cannellini beans processed by Conventional and Ohmic Heating. In Proceeding of the International Conference Bio & Food Electrotechnologies BFE 2012-Book of Full Papers Pag.145-149 Fisciano (SA) ProdAl Scarl. ISBN:9788890326189 | |
Pataro, Gianpiero; Valerio, Vitale; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |