Pubblicazioni

Gianpiero PATARO Pubblicazioni


2011
Articolo in rivista
Effect of electric and flow parameters on PEF treatment efficiency
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. Vol. 105. Pag.79-88
ISSN:0260-8774.
Gianpiero Pataro; Beatrice Senatore; Giorgio Donsi'; Giovanna Ferrari
Codice identificativo ISI: 000289761200008
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-79953044602
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2011
Articolo in rivista
Pulsed Electric Fields – assisted vinification
PROCEDIA FOOD SCIENCE. Vol. 1. Pag.780-785
ISSN:2211-601X.
Francesco Donsi'; Giovanna Ferrari; Marina Fruilo; Gianpiero Pataro
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.profoo.2011.09.118
Codice identificativo ISI: WOS:000314355500117
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2011
Articolo in rivista
Bacterial inactivation in fruit juices using a continuous flow Pulsed Light (PL) system
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. Vol. 44. Pag.1642-1648
ISSN:0963-9969.
Gianpiero Pataro; Aranxta Muñoz; Izabela Palgan; Francesco Noci; Giovanna Ferrari; James Lyng
Codice identificativo ISI: 000292950800009
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-80955181162
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2011
Articolo in rivista
Aseptic processing of apricots in syrup by means of a continuous pilot scale ohmic unit
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE. Vol. 44. Pag.1546-1554
ISSN:0023-6438.
Gianpiero Pataro; Giorgio Donsi'; Giovanna Ferrari
Codice identificativo ISI: 000289752200030
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-79953028802
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2011
Contributo in Atti di convegno
Effect of pulsed electric fields pretreatments on S. cerevisiae inactivation by high pressure carbon dioxide.
In: International Food Congress Novel Approaches In Food Industry Izmir Şebnem TAVMAN, Semih ÖTLEŞ, Taner BAYSAL, Yekta GÖKSUNGUR, Duygu KIŞLA, Nur DİRİM, Nurcan KOCA Vol.I, Pag.96-101
ISBN:9789754839029
Novel Approaches In Food Industry
Çeşme - İzmir- Turchia May 26-29, 2011
Gianpiero Pataro; Giovanna Ferrentino; Giovanna Ferrari
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2011
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Pulsed Electric Fields – assisted vinification.
In Editors: Taoukis, P. S., Stoforos, N. G., Karathanos, V. T., Saravacos, G. D. Proceedings of the 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF11) Pag.349-350 Athens Cosmoware publisher.
ISBN:9789608978935
DONSI', FRANCESCO; FERRARI, Giovanna; FRUILO, MARINA; PATARO, GIANPIERO
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2011
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
EFFECTS OF EMERGING TECHNOLOGIES ON FOOD QUALITY.
In EDITORS: Daniel A. Medina and Amanda M. Laine Food Quality: Control, Analysis and Consumer Concerns Pag.505-554 Nova Science Publishers, Inc..
ISBN:9781611229172
Francesco Donsi'; Giovanna Ferrari; Paola Maresca; Gianpiero Pataro
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84895334325
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2011
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Mass Transfer Enhancement by Means of Electroporation.
In Editor: Jozef Markoš Mass Transfer in Chemical Engineering Processes Pag.151-176 InTech.
ISBN:9789533076195
Pataro, Gianpiero; Ferrari, Giovanna; Donsi', Francesco
Digital Object Identifier (DOI): 10.5772/659
Codice identificativo ISI: WOS:000385162300009
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2011
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Effect of pulsed electric fields pretreatments on S. cerevisiae inactivation by high pressure carbon dioxide.
In PROCEEDINGS OF THE INTERNATIONAL FOOD CONGRESS NOVEL APPROACHES IN FOOD INDUSTRY Pag.96-101 Izmir Þebnem TAVMAN, Semih ÖTLEÞ, Taner BAYSAL Yekta GÖKSUNGUR, Duygu KIÞLA, Nur DÝRÝM, Nurcan KOCA.
ISBN:9789754839029
Gianpiero Pataro; Giovanna Ferrentino; Giovanna Ferrari
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2011
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Pulsed light decontamination of vegetables and fruits.
In Petros S. Taoukis, Nikolaos G. Stoforos, Vaios D. Karathanos, George D. Saravacos Food Process Engineering in a Changing World Pag.1729-1731 Athens, Greece NTUA, School of Chemical Engineering, Athens.
ISBN:9789608978959
Gianpiero Pataro; Giorgio DOnsì; Giovanna Ferrari
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)