Donatella ALBANESE | Pubblicazioni
Donatella ALBANESE Pubblicazioni
20239Effects of innovative dipping treatment on the cold storage of minimally processed Annurca apples
2007 | |
Articolo in rivista | |
Effects of innovative dipping treatment on the cold storage of minimally processed Annurca apples FOOD CHEMISTRY. Vol. 105. Pag.1054-1060 ISSN:0308-8146. | |
Albanese, Donatella; Cinquanta, L; DI MATTEO, Marisa | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2007.05.009 Codice identificativo ISI: WOS:000249061700022 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-34447520498 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2007 | |
Articolo in rivista | |
Ottimizzazione e studio della shelf life di alici marinate INDUSTRIA CONSERVE. Vol. 1. Pag.63-67 ISSN:0019-7483. | |
Albanese, Donatella; D., Cacace; DI MATTEO, Marisa | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2007 | |
Articolo in rivista | |
Physical and chemical changes in minimally processed green asparagus during cold-storage FOOD CHEMISTRY. Vol. 101. Pag.274-280 ISSN:0308-8146. | |
Albanese, Donatella; Russo, L; Cinquanta, L; Brasiello, Antonio; DI MATTEO, Marisa | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodchem.2006.01.048 Codice identificativo ISI: 000242139900039 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-33746928739 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2007 | |
Brevetto | |
Imballaggio attivo per il trasporto di vegetali. RM2007A000345 | |
DI MATTEO, Marisa; Crescitelli, A; Albanese, Donatella | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2007 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Influence of biodegradable pot on flavour developed from aromatic plants. Pag.54-54 | |
Effost lisbona 14-16 novembre 2007 | |
Albanese, Donatella; K., Alfano; G., Attanasio; DI MATTEO, Marisa | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2007 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Influence of Grinding Grade on Chemical and Physical Properties of Espresso Coffee by Pod.. Pag.48-48 | |
CIGR Section VI 3rd International Symposium Napoli, 24-26 settembre | |
Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa; Falivene, B; Nigro, R; Poiana, M. | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2007 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Instrumental texture analyses to evaluate the freshness of fish products. Pag.53-53 | |
AERC 2007, 4th Annual European Rheology Conference Napoli, 12-14 Aprile | |
Albanese, Donatella; Falivene, B; DI MATTEO, Marisa | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2007 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Screen printed biosensors for monitoring of alcoholic fermentation.. In: Food-New Option for the Industry-EFFoST/EHEDG Joint Conference; Pratical application of research results Pag.80-80 | |
Lisbona 14-16 november 2007 | |
Albanese, Donatella; Montereali, M. R.; Pilloton, R.; Vastarella, W.; DI MATTEO, Marisa | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2007 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Microwave drying of aubergine (Solanum Melongena) slices: kinetic and quality changes. In: Food-New Option for the Industry-EFFoST/EHEDG Joint Conference ; Pratical application of research results Pag.97-97 | |
Lisbona 14-16 november 2007 | |
Farina, M.; Albanese, Donatella; Cinquanta, L.; Cuccurullo, Gennaro; DI MATTEO, Marisa | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2007 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Model of Bacterial Growth for the Prediction of Fish Shelf-life in Active Packaging. Pag.253-253 | |
CIGR Section VI 3rd International Symposium Napoli, 24-26 settembre | |
Albanese, Donatella; Russo, L; Crescitelli, S; DI MATTEO, Marisa | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2007 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Microwave drying of aubergine (Solanum Melongena) slices:kinetic and quality changes. Pag.97-97 | |
Effost Lisbona | |
M., Farina; Albanese, Donatella; L., Cinquanta; Cuccurullo, Gennaro; DI MATTEO, Marisa | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2007 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Influence of biodegradabile pot on flavour developed from aromatic plants. In: Effost/ EHEDG Joint Conference “Food-New Option for the Industry: Pratical Application of Research Results Pag.54-54 | |
Lisbona 14-16 november 2007 | |
Albanese, Donatella; Alfano, K.; Attanasio, Gerardina; DI MATTEO, Marisa | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2007 | |
Contributo in Atti di convegno | |
Utilize of new starter in the frozen oven product. Pag.252-252 | |
CIGR Section VI 3rd International Symposium Napoli, 24-26 settembre | |
Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa; Poiana, M; Zotta, T. | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2007 | |
Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
Valutazione della biodegradabilità e compostabilità di contenitori per l’agro-industria. In Congresso Italiano di Scienza e Tecnologia degli Alimenti (CISETA 8) Pag.965-970 Chirotti editore. ISBN:9781397882080 | |
K., Alfano; M., Tosin; F., Farachi; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |