Pubblicazioni

Donatella ALBANESE Pubblicazioni


2023
Articolo in rivista
Study of Heat Resistance of Extra Virgin Olive Oil – Based Oleogels by Differential Scanning Calorimetry
CHEMICAL ENGINEERING TRANSACTIONS. Pag.193-198
ISSN:2283-9216.
Malvano, Francesca; Lavorgna, Arianna; Lanza, Rossella Francesca; Marra, Francesco; Albanese, Donatella
Digital Object Identifier (DOI): 10.3303/CET23102033
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85179496352
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Heating Performances of Tomato-Based Dressing Sauces Undergoing Moderate Electric Fields
CHEMICAL ENGINEERING TRANSACTIONS. Vol. 104. Pag.181-186
ISSN:2283-9216.
Di Cairano, M.; Galgano, F.; Condelli, N.; Romano, A.; Albanese, D.; Marra, F.
Digital Object Identifier (DOI): 10.3303/CET23104031
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85186855794
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Alginate Coating Charged by Hydroxyapatite Complexes with Lactoferrin and Quercetin Enhances the Pork Meat Shelf Life
FOODS. Vol. 12. Pag.553-570
ISSN:2304-8158.
Montone, A. M. I.; Malvano, F.; Taiano, R.; Capparelli, R.; Capuano, F.; Albanese, D.
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods12030553
Codice identificativo ISI: WOS:000930719900001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85147660304
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Qualitative characteristics of four Sicilian monofloral honeys from Apis mellifera ssp. sicula
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE. Vol. 35. Pag.41-48
ISSN:1120-1770.
Bambina, Paola; Malvano, Francesca; Cinquanta, Claudio; Albanese, Donatella; Cirrito, Andrea; Mazza, Francesca; Corona, Onofrio
Digital Object Identifier (DOI): 10.15586/ijfs.v35i1.2219
Codice identificativo ISI: WOS:000928064900001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85171984522
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Effect of argon-enriched modified atmosphere on the over quality and bioactive compounds of ready-to-use broccoli rabe (Brassica rapa sylvestris L. var. esculenta) during the storage
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL. Pag.1-11
ISSN:1082-0132.
Tammaro, Loredana; MANES ROSSI, Francesca; Florinda, F.; Filomena, N.; Paola, O.; Albanese, Donatella
Digital Object Identifier (DOI): 10.1177/10820132211062696
Codice identificativo ISI: WOS:000725632700001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85120471186
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2023
Articolo in rivista
Optimization of Hazelnut Spread Based on Total or Partial Substitution of Palm Oil
FOODS. Vol. 12. Pag.3122-3135
ISSN:2304-8158.
Marra, Francesco; Lavorgna, Arianna; Incarnato, Loredana; Malvano, Francesca; Albanese, Donatella
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/foods12163122
Codice identificativo ISI: WOS:001057407500001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85168879009
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)