Donatella ALBANESE | Pubblicazioni
Donatella ALBANESE Pubblicazioni
2017 | |
Articolo in rivista | |
Effect of bug damage and mold contamination on fatty acids and sterols of hazelnut oil EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY. Pag.651-658 ISSN:1438-2377. | |
Memoli, Antonia; Albanese, Donatella; Esti, Marco; Lombardelli, Claudio; Crescitelli, Alessio; DI MATTEO, Marisa; Benucci, Ilaria | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s00217-016-2778-x Codice identificativo ISI: WOS:000397040300012 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-84984830674 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Articolo in rivista | |
Soft-Seeded Pomegranate (Punica granatum L.) Varieties: Preliminary Characterization and Quality Changes of Minimally Processed Arils During Storage FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY. Vol. 10. Pag.1631-1641 ISSN:1935-5130. | |
Adiletta, Giuseppina; Liguori, Loredana; Albanese, Donatella; Russo, Paola; Di Matteo, Marisa; Crescitelli, Alessio | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s11947-017-1924-1 Codice identificativo ISI: WOS:000406743900006 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85019716926 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
109416Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.)
2017 | |
Articolo in rivista | |
Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL. Vol. 99. Pag.862-867 ISSN:0963-9969. | |
Fratianni, A.; Niro, S.; Messia, M. C.; Cinquanta, L; Panfili, G.; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodres.2016.12.009 Codice identificativo ISI: WOS:000411306000004 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85010809702 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Articolo in rivista | |
A new label-free impedimetric aptasensor for gluten detection FOOD CONTROL. Vol. 79. Pag.200-206 ISSN:0956-7135. | |
Malvano, Francesca; Albanese, Donatella; Pilloton, Roberto; DI MATTEO, Marisa | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/j.foodcont.2017.03.033 Codice identificativo ISI: WOS:000403033200027 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85017178302 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
109419Chemical composition and antioxidant properties of five white onion (Allium cepa L.) landraces
2017 | |
Articolo in rivista | |
Chemical composition and antioxidant properties of five white onion (Allium cepa L.) landraces JOURNAL OF FOOD QUALITY. Vol. 2017. Pag.1-9 ISSN:0146-9428. | |
Liguori, Loredana; Califano, Rosa; Albanese, Donatella; Raimo, Francesco; Crescitelli, Alessio; DI MATTEO, Marisa | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1155/2017/6873651 Codice identificativo ISI: WOS:000394863500001 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85013413487 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |
2017 | |
Articolo in rivista | |
A New Label-Free Impedimetric Affinity Sensor Based on Cholinesterases for Detection of Organophosphorous and Carbamic Pesticides in Food Samples: Impedimetric Versus Amperometric Detection FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY. Vol. 10. Pag.1834-1843 ISSN:1935-5130. | |
Malvano, Francesca; Albanese, Donatella; Pilloton, Roberto; Di Matteo, Marisa; Crescitelli, Alessio | |
Versione online | |
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/s11947-017-1955-7 Codice identificativo ISI: WOS:000409365300008 Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85025070787 | |
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS) |