Pubblicazioni

Donatella ALBANESE Pubblicazioni


2018
Articolo in rivista
Impact of Osmotic Distillation on the Sensory Properties and Quality of Low Alcohol Beer
JOURNAL OF FOOD QUALITY. Vol. 2018. Pag.1-11
ISSN:0146-9428.
Liguori, Loredana; De Francesco, Giovanni; Albanese, Donatella; Mincione, Antonio; Perretti, Giuseppe; Di Matteo, Marisa; Russo, Paola
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1155/2018/8780725
Codice identificativo ISI: WOS:000424583300001
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85041743008
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Articolo in rivista
Sensitive detection of escherichia coli O157:H7 in food products by impedimetric immunosensors
SENSORS. Vol. 18. Pag.1-11
ISSN:1424-8220.
Malvano, Francesca; Pilloton, Roberto; Albanese, Donatella
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/s18072168
Codice identificativo ISI: WOS:000441334300190
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85049758075
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Articolo in rivista
Fabrication of SrTiO₃ Layer on Pt Electrode for Label-Free Capacitive Biosensors
BIOSENSORS. Vol. 8. Pag.26-36
ISSN:2079-6374.
Malvano, Francesca; Maritato, Luigi; Carapella, Giovanni; Orgiani, Pasquale; Pilloton, Roberto; Di Matteo, Marisa; Albanese, Donatella
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.3390/bios8010026
Codice identificativo ISI: WOS:000428551500025
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85044252567
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Contributo in Atti di convegno
Self assembled and electrochemically deposed layers of thiols on gold compared with electrochemical impedance spectroscopy and atomic force microscopy.
In: Lecture Notes in Electrical Engineering Springer Verlag Vol.431, Pag.163-168
ISBN:9783319550763
3rd National Conference on Sensors, 2016
italia 2016
Castagna, J.; Malvano, F.; Albanese, D.; Pilloton, R.
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1007/978-3-319-55077-0_22
Codice identificativo ISI: WOS:000435009500022
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85029662815
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2018
Monografia o trattato scientifico
Production of Low-Alcohol Beverages: Current Status and Perspectives. Elsevier
ISBN:9780128114476
Liguori, Loredana.; Russo, P.; Albanese, Donatella.; Di Matteo, Marisa.
Versione online
Digital Object Identifier (DOI): 10.1016/B978-0-12-811447-6.00012-6
Codice identificativo ISI: WOS:000459649700015
Codice identificativo SCOPUS: 2-s2.0-85064506732
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)