Pubblicazioni

Giovanna FERRARI Pubblicazioni


1998
Altro
L'utilizzazione della tecnologia delle alte pressioni per la conservazione degli alimenti. Vol. Atti Congresso GRICU 1998. Pag.273-274
Donsi', Giorgio; Maria Carmela, Bruno; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
1998
Altro
Measurement of the solids velocity field inside a two-dimensional fluidized hopper discharging fine powders. Vol. Atti of the Sixth International Conference Multiphase Flow in Industrial Plants - Milano 1998. Pag.145-153
Reneé, Borefijn; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Mojataba, Ghadiri; Poletto, Massimo
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
1998
Altro
Experimental determination of heat and mass transfer coefficients in two component fluidized beds. Vol. Atti of the Sixth International Conference Multiphase Flow in Industrial Plants. Pag.219-226
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Antonella De, Vita
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
1998
Altro
Gas rate measurements in aerated hoppers discharging fine powders. Vol. Combustion Meeting '98 Giornate di Studio in Memoria di Leopoldo Massimilla, Ravello 1998. Pag.121-124
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
1998
Articolo in rivista
High Pressure Stabilization of Lemon Juice
THE JOURNAL OF SUPERCRITICAL FLUIDS. Vol. 14. Pag.14-16
ISSN:0896-8446.
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; DI MATTEO, Marisa; BRUNO M., C; SESTI OSSEO, Libero
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
1998
Articolo in rivista
Drying of Particulate Foodstuffs in a Confined Fluidized Bed
ITALIAN FOOD & BEVERAGE TECHNOLOGY. Vol. XI. Pag.20-24
ISSN:1590-6515.
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Formisani, B.
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
1998
Articolo in rivista
High Pressure Stabilization of Lemon Juice
ITALIAN FOOD & BEVERAGE TECHNOLOGY. Vol. XIV. Pag.14-16
ISSN:1590-6515.
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; DI MATTEO, M.; Bruno, M. C.
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
1998
Articolo in rivista
Drying of particulate foodstuffs in a confined fluidized bed
ITALIAN FOOD & BEVERAGE TECHNOLOGY. Vol. XI. Pag.20-24
ISSN:1590-6515.
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Brunello, Formisani
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
1998
Articolo in rivista
Effect of aeration on the discharge behaviour of powders
POWDER HANDLING & PROCESSING. Vol. 10. Pag.269-274
ISSN:0934-7348.
Ferrari, Giovanna; T. A., Bell
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
1998
Articolo in rivista
A Combined Technology for the production of Dried Vegetables: Osmotic dehydration/Freeze Drying
ITALIAN FOOD & BEVERAGE TECHNOLOGY. Vol. XIII. Pag.1-4
ISSN:1590-6515.
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Nigro, R.
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
1998
Articolo in rivista
Combination of Mild Dehydration and Freeze-Drying Processes to Obtain High Quality Dried Vegetables and Fruits
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING. Vol. 76, part C. Pag.181-187
ISSN:0960-3085.
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Nigro, R; DI MATTEO, P.
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
1998
Contributo in Atti di convegno
Gas rate measurements in aerated hoppers discharging fine powders. NAPOLI Combustion Institute Pag.121-124
XXI Italian Combustion meeting
Ravello (SA), Italy May 26-29
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
1998
Contributo in Atti di convegno
Measurement of the solids velocity inside a two-dimensional fluidized hopper discharging fine powders.
In: Proceedings of 6th Int. Conference on Multiphase Flow in Industrial Plants ANIMP Milano Pag.145-153
6th Int. Conference on Multiphase flow in Industrial Plants
Milano 24-25 September
Boerefijn, R; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Ghadiri, M; Poletto, Massimo
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
1998
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Analysis of transport phenomena in two component fluidized beds.
In Liang-Shih Fan, Ted M. Knowlton Fluidization IX Pag.421-428 New York Engineering Foundation.
ISBN:9780939204564
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Antonella De, Vita
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
1998
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
L'utilizzazione della tecnologia delle alte pressioni per la conservazione di alimenti.
In Atti del Congresso GRICU Pag.273-274
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo; Bruno, M. C.
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
1998
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
The effect of pretreatments on mass transfer rates during low temperature osmotic dehydration.
In C. B. Akritidis, D. Marinos-Kouris, G. D. Saravakos Drying '98 Pag.2057-2064 Thessaloniki Ziti Editions.
ISBN:9789604314690
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Roberto, Nigro
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
1998
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Gas pressure profiles inside a fluidized hopper discharging fine powders.
In ICHEM 1998 PROCEEDINGS Pag.1-12 RUGBY IchemE.
ISBN:0852954018
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
1998
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
The effect of Pretreatments on Mass Transfer Rates during Low Temperature Osmotic Dehydration.
In Constantinos B.. Akritidis, Dimitrios Marinos-Kouris, George D.. Saravakos, Arun S. Mujumdar Drying '98 Pag.2057-2064
ISBN:9604314696
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Nigro, R.
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
1998
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Gas pressure profiles inside a fluidized hopper discharging fine powders.
In J. Bridgwater World Congress on Particle Technology 3 Pag.C3 1-C3 12 Rugby Warwickshire Institution of Chemical Engineers.
ISBN:9780852954010
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
1998
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Analysis of heat and mass transfer phenomena in two-component fluidized beds.
In L.S. Fan and T.M. Knowlton Eds Fluidization IX Pag.187-193
ISBN:0939204568
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; DE VITA, A.
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)