Pubblicazioni

Giovanna FERRARI Pubblicazioni


2001
Articolo in rivista
Utilization of combined processes in freeze drying of shrimps
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING. Vol. 79 C3. Pag.152-159
ISSN:0960-3085.
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; DI MATTEO, P.
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2001
Articolo in rivista
Electro-spraying of a highly conductive and viscous liquid
JOURNAL OF ELECTROSTATICS. Vol. 51-52. Pag.494-501
ISSN:0304-3886.
Speranza, ; M., Ghadiri; M., Newmann; SESTI OSSEO, Libero; Ferrari, Giovanna
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2001
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Discharge of a cohesive corn starch powder from an aerated hopper..
In Proc. Fluidization X Pag.109-116
ISBN:0939204606
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo; Russo, P.
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2001
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
The effect of osmotic dehydration pretreatment on vacuum drying rates of vegetables.
In O. Alves-Filho, T.M. Eikevik, I. Strommen 1st Nordic Drying Conference Pag.26-32 Trondheim Sintef Energy Research.
ISBN:9788259420732
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Paola Di, Matteo
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)
2001
Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
Discharge of a cohesive corn starch powder from an aerated hopper.
In M. Kwauk, J. Li, W. C. Yang Fluidization X Pag.109-116 New York United Engineering Foundation.
ISBN:9780939204601
Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo; Paola, Russo
Visualizza sul Database dei Prodotti (IRIS)